Razvoj

Ako volite egzotične destinacije, ovo su prava mesta za vas

Sajt Booking.com nedavno je otkrio pet letnjih destinacija koje su tokom letnjih meseci najisplativije i za koje možete uštedeti čak 50 odsto od njihove stvarne cene u sezoni. Pogledajte listu.

Sajt Booking.com nedavno je otkrio pet letnjih destinacija koje su tokom letnjih meseci najisplativije i za koje možete uštedeti čak 50 odsto od njihove stvarne cene u sezoni, prenosi b92. Pogledajte listu.

Kordoba, Španija 

Kordoba u Andaluziji osim što je poznata po svojoj gastronomiji i neverovatnoj arhitekturi, poznata je i po toploj klimi čitave godine. U avgustu cene su 50 odsto niže nego inače, stoga Kordobu treba obići krajem leta kada je vreme neverovatno, a grad prilično oslobođen od turista i gužve.

Patong, Tajland

Plaža Patong je jedna od najpoznatijih plaža na Puketu i puna je barova, klubova i restorana, pa je idealna za godišnji domor. Zanimljivo je da je Patong najjeftiniji u junu i to za čak 49 odsto nego inače. Oni koji posete ovo mesto mogu uživati u neverovatnom noćnom životu koji se nudi, idiličnim plaćama i ukusnoj hrani.

Nju Orleans, SAD

Grad u kojem je nastao džez i koji odiše umetnošću, restoranima, istorijom i arhitekturom je za čak 48 odsto jeftiniji u avgustu u poređenju sa ostalim mesecima kada su hoteli i dvostruko skuplji. Osim što je u avgustu Nju Orleans najjeftiniji, tada je i Mesec muzeja, ali i muzičkih festivala poput Satchimo Summerfesta.

Salvador, Brazil

 

Salvador je za 29 dosto jeftiniji ako u njemu letujete u decembru. Neverovatna obala, specifična kuhinja koja osvaja na prvi griz i jedan od najvećih karnevala na svetu dovoljni su razlozi da razmislite o ovoj egzotičnoj destinaciji.

Zlatna obala, Australija

Raj za surfere, ali duge peščane plaže, tematski parkovi i dugi sunčani dani pravi su razlog da se uputite na „kraj sveta“. Osim što je u februaru smeštaj jeftiniji za 34 odsto, postoji još jedan benefit – manjak turista i gužve, pa stoga možete potpuno sami uživati na velim i dugačkim peščanim plažama.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!