Baza znanja | Digitalni marketing

Kako povećati posećenost Facebook stranice?

Danas je gotovo neophodno da brendovi imaju zvanične stranice na društvenim mrežama. Ukoliko ste postali admin ili samo uređujete stranicu (imate funkciju editora), morate svakodnevno pratiti metrike o kojima ćemo govoriti u tekstu.

Važnost digitala

O važnosti digitala u predstavljanju i poslovanju svake kompanije, govorila je account menadžerka digitalne agencije Homepage, Danica Marković.

Korišćenje digitalnih potpisa u e-pošti

Implementacija digitalnih potpisa u Ekchange/Outlook okruženju nije previše složena. Međutim, to zahteva da razumete kako ova tehnologija funkcioniše, a takođe, mora imati i odgovarajuću infrastrukturnu pozadinu.

Tipovi digitalnih kampanja, koje se mogu izabrati na Facebook-u

Facebook nudi nekoliko različitih tipova oglašavanja, odnosno. nekoliko različitih tipova kampanja.

Animacija ili video?

Kako se danas sve više zanemaruje statičnost i teži se ka interaktvnom sadržaju, dovodi se u pitanje  šta je bolji izbor, animacija ili video?

Kako društvene mreže mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja

Danas svaki ozbiljniji brend nastupa na društvenim mrežama, jer im to predstavlja važan deo digitalne strategije. Ukoliko je vaš brend mlad i tek se razvija, pažljivo posmatrajte osobine svog idealnog kupca i razmislite koje društvene mreže njega interesuju, na kojim društvenim mrežama provodi svoje vreme i stupa u interakciju sa sadržajima.

Aleksandar Tanasković, osnivač sajta “Digitalni marketing”: Adekvatna internet prezentacija uliva poverenje potencijalnim klijentima

Onlajn prezentacija predstavlja temelj, koji svaka ozbiljna organizacija mora da poseduje. Postojanje adekvatne internet prezentacije uliva poverenje potencijalnim mušterijama/klijentima i omogućava im konstantan pristup informacijama, koje su relevantne za poslovanje.

Kako imejl-marketing može pomoći da se automatizuje prodajni proces?

Šta biste rekli kada bi vam neko, posmatrajući vašu poslovnu organizaciju sa strane, sugerisao da konstantno propuštate priliku za većim profitom?

Faze izrade sajta 2

Da li razmišljate da ono što prodajete i čime se bavite predstavite na vašem sajtu? Da li razmišljate da stvorite ili poboljšate reputaciju vaše firme kroz svoj sajt?

5 razloga zašto da koristite opciju Live Video za online marketing

Od momenta kada je uvedena ova mogućnost, Facebook vrlo otvoreno preferira i dopušta većem opsegu ljudi da primeti brand, koji koristi Live Video.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!