Baza znanja | Digitalni marketing

Kako društvene mreže mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja

Danas svaki ozbiljniji brend nastupa na društvenim mrežama, jer im to predstavlja važan deo digitalne strategije. Ukoliko je vaš brend mlad i tek se razvija, pažljivo posmatrajte osobine svog idealnog kupca i razmislite koje društvene mreže njega interesuju, na kojim društvenim mrežama provodi svoje vreme i stupa u interakciju sa sadržajima.

Aleksandar Tanasković, osnivač sajta “Digitalni marketing”: Adekvatna internet prezentacija uliva poverenje potencijalnim klijentima

Onlajn prezentacija predstavlja temelj, koji svaka ozbiljna organizacija mora da poseduje. Postojanje adekvatne internet prezentacije uliva poverenje potencijalnim mušterijama/klijentima i omogućava im konstantan pristup informacijama, koje su relevantne za poslovanje.

Kako imejl-marketing može pomoći da se automatizuje prodajni proces?

Šta biste rekli kada bi vam neko, posmatrajući vašu poslovnu organizaciju sa strane, sugerisao da konstantno propuštate priliku za većim profitom?

Faze izrade sajta 2

Da li razmišljate da ono što prodajete i čime se bavite predstavite na vašem sajtu? Da li razmišljate da stvorite ili poboljšate reputaciju vaše firme kroz svoj sajt?

5 razloga zašto da koristite opciju Live Video za online marketing

Od momenta kada je uvedena ova mogućnost, Facebook vrlo otvoreno preferira i dopušta većem opsegu ljudi da primeti brand, koji koristi Live Video.

Dugoročne i kratkoročne strategije digitalnog marketinga

Jedno od glavnih pitanja preduzetnika, kao i profesionalaca, koji im vode kampanje na društvenim mrežama jeste: Da li se fokusirati na dugoročnu ili kratkoročnu strategiju digitalnog marketinga?

Osnovne faze  izrade sajta

Razni dizajneri/developeri koriste različite metode i pristupe u izradi sajtova. Pri tom stavljaju manji ili veći akcenat na pojedine aspekte. Ipak, sve te različite metode i pristupi se mogu grupisati u nekoliko faza.

Nenad Saković, osnivač kompanija „Sellex Telecom“ i „Open it“: Digitalizacija je alat za povećanje profitabilnosti kompanija

Digitalizacija poslovanja je sve zastupljenija u svetu, a istraživanja pokazuju da povećava profitabilnost kompanije za 26 odsto i doprinosi rastu njene tržišne vrednosti za 12 odsto.

Facebook botovi i automatizacija komunikacije sa korisnicima i kupcima

Poznato je da korisnicima i kupcima treba biti uvek na usluzi, a ukoliko je vaš brend prisutan onlajn, korisnici su naviknuti da vaše usluge budu stalno dostupne. Ukoliko poslujete onlajn, znate da je komunikacija sa korisnicima izuzetno važna.

Brendovi na netu – iz vašeg, njihovog i ugla Google-a

Seriju predavanja po kojima je decenijama prepoznatljiv, UEPS je nastavio predavanjem Brendovi na netu – iz Vašeg, Njihovog i Ugla Googla koje je održano 27. juna u Muzeju primenjene umetnosti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!