Baza znanja | Digitalni marketing

Heat map - napredno praćenje posetilaca vašeg veb sajta

Termin „heat map” u digitalnom marketingu predstavlja grafički prikaz kretanja vaših korisnika na sajtu koji analizirate. U svetu internet marketinga, „mape” koriste nijanse boja između tamnocrvene i svetložute kako bi prikazali učestalost pokreta ili akcija u određenom delu ekrana, tj. internet-prezentacije. Ukoliko se koriste na pravi način, vaš sajt može veoma brzo udvostručiti broj poseta i poboljšati prosečno vreme provedeno na sajtu.

Osnove targetiranja u Search kampanji u AdWords platformi

Da bi vaša AdWords kampanja bila uspešna, reklame te kampanje se moraju plasirati na pravom mestu u pravo vreme i pravom korisniku.

Kako izabrati pravog hosting provajdera?

Hosting je servis ili usluga, koju plaćate vašem hosting provajderu, a za uzvrat dobijate određeni prostor na njegovom kompjuteru (serveru).

Explore Feed: Nepotrebna promena ili pozitivna inovacija?

Uvođenje promena u procese koje smo do sada obavljali na jedan način, ma koliko one jednostavne bile, neminovno izazivaju početni strah i negodovanje. S druge strane, iskorak iz ustaljenog načina rada često može biti i sjajna inovacija, koja donosi napredak. Ponekad je jednostavno potrebno da prođe određeno vreme kako bi se došlo do zaključka o pozitivnom, odnosno, negativnom uticaju, koje promena ima.

Kako da koristite Bing platformu za oglašavanje?

Bing Ads je platforma za oglašavanje čije se reklame plasiraju na Bing i Yahoo pretraživaču. Odmah treba naglasiti da je ova platforma veoma slična AdWords-u. Ako već koristite AdWords za plasiranje svojih reklama, verovatno ćete lako savladati i korišćenje Bing-a.

Kako da znate da je digitalna agencija prava za vaš biznis?

Svidelo vam se kreativno rešenje, koje je ponudila agencija, finansijska ponuda je najpovoljnija, a i bilo je vreme da (konačno) uključite digital u integrisanu komunikaciju? Ipak, ume da bude teško da donesete odluku i izaberete agenciju sa kojom ćete moći da kreirate partnerski odnos uz jasno definisane zajedničke ciljeve.

Kako povećati posećenost Facebook stranice?

Danas je gotovo neophodno da brendovi imaju zvanične stranice na društvenim mrežama. Ukoliko ste postali admin ili samo uređujete stranicu (imate funkciju editora), morate svakodnevno pratiti metrike o kojima ćemo govoriti u tekstu.

Važnost digitala

O važnosti digitala u predstavljanju i poslovanju svake kompanije, govorila je account menadžerka digitalne agencije Homepage, Danica Marković.

Korišćenje digitalnih potpisa u e-pošti

Implementacija digitalnih potpisa u Ekchange/Outlook okruženju nije previše složena. Međutim, to zahteva da razumete kako ova tehnologija funkcioniše, a takođe, mora imati i odgovarajuću infrastrukturnu pozadinu.

Tipovi digitalnih kampanja, koje se mogu izabrati na Facebook-u

Facebook nudi nekoliko različitih tipova oglašavanja, odnosno. nekoliko različitih tipova kampanja.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!