Baza znanja | Industrija

Annino De Venezia, General Manager AUNDE: Kreston MDM smo odabrali zato što želimo dobro obavljen posaD

U Srbiji je sve više stranih kompanija, posebno u oblasti automobilske industrije, među kojima je i italijanska AUNDE, koja je deo mreže dobavljača FAS (Fiat Automobiles Serbia). Od početka poslovanja u Srbiji kompanija AUNDE je uspostavila saradnju sa firmom „Kreston MDM“ i odabrala je za svog revizora.

“Coca-Cola HBC Serbia” apsolutni lider u sektoru bezalkoholnih pića, ostvaruje 45 odsto sektorskih prihoda

Sektor bezalkoholnih pića uključuje kompanije čija je primarna aktivnost proizvodnja i uvoz sokova, vode i bezalkoholnih pića.

U industriji duvanskih proizvoda 10 najvećih kompanija ostvaruje ukupne prihode sektora

Sektor proizvodnje i trgovine duvana i cigareta uključuje kompanije čija je primarna aktivnost proizvodnja i trgovina duvanskih proizvoda.

20 najvećih proizvođača jestivog ulja ostvaruje ukupne prihode sektora

Ovaj sektor uključuje kompanije čija je primarna aktivnost proizvodnja ulja i masti. Sve kompanija su proizvođači, a deo njih se bavi i trgovinom jestivih ulja. Preduzeća u posmatranom sektoru posluju pod registrovanom delatnošću Proizvodnja ulja i masti.

Kompanija koja se bavi eksploatacijom dijamanata uvodi Blockchain tehnologiju

Kanadska rudarska kompanija, specijalizovana za eksploataciju dijamanta, "Lucara Diamond", imenovala je novog izvršnog direktora, a prva u nizu promena ka modernizaciji ove industrije jeste korišćenje tehnologije Blokčein.

Četvrtina najvećih kompanija u sektoru proizvodnje papira ostvaruje 95 odsto ukupnog prihoda sektora

Ovaj sektor uključuje kompanije čija je primarna aktivnost proizvodnja papira.

Elon Mask pristaje na sve ili ništa zbog napretka  „Tesle“

Elon Mask, osnivač proizvođača električnih automobile, kompanije “Tesla”, pristao je na novi princip plata, koja se bazira na cilju da ova kompanija postane jedna od najvrednijih kompanija na svetu.

Bivši radnik "Tojote" kreirao revolucionarni plutajući automobil

Hideo Tsurumaki je 11. marta 2011. godine prisustvovao prizorima gigantskih talasa cunamija, koji su se obrušili na severoistočnu obalu Japana, gutajući automobile ispunjene ljudima, koji su pokušavali da pobegnu.

Pronađen jedan od najvećih dijamanata u istoriji

Jedan od najvećih dijamanata u istoriji pronađen je u planinskoj regiji države Lesoto u južnoj Africi.

Svetska modna industrija godišnje ostvaruje više od 3 triliona dolara prihoda

Uprkos činjenici da modu i danas doživljavamo kao industriju zabave i pobočnu privrednu granu, koja ne utiče značajno na privredni rast i društveni proizvod, podaci Svetskog ekonomskog foruma govore sasvim drugačije:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!