Projekti

Belgrade ICO Summit

Beogradski ICO samit 13. novembra u Srbiju dovodi neke od vodećih svetskih stručnjaka za finansiranje projekata i startup-ova.

ICO je novi način finansiranja projekata/biznisa koji ima sličnosti sa IPO-om i Crowdfundingom, ali omogućava vlasnicima da zadrže 100%-tni udeo u vlasništvu. Ovaj vid finansiranja je sve popularniji u svetu i sve se više koristi za finansiranje projekata u klasičnom biznisu bez obzira na privrednu granu.

Statistika ICO industrije je, takođe, impresivna sa eksponencijalnim rastom iz godine u godinu:

- 2016. godine je prikupljeno 98,6 miliona $,

- 2017. godine 6,3 milijarde $,

- do kraja 09.2018. godine je prikupljeno 20,6 milijardi dolara.

 

Neke od zvezda konferencije:

Stefania Barbaglio - direktor investicione kompanije Cassiopeia Services, dobitnik nagrade "Best International Investor Relation 2018", pomaže kompanijama da prikupe sredstva, izađu na berzu i povećaju vrednost akcija nakon izlaska.

Marco Calicchia - osnivač MaZee-ja, kompanije za podršku ICO projekata. Dosadašnji portfolio kompanije je 25 projekata koji su zajedno prikupili više od 500 miliona dolara.

Keith Baumwald - direktor marketinga Celsius Networka, upravljao je ICO kampanjom koja je u martu ove godine prikupila 50 miliona dolara.

 

Sajt konferencije je https://www.icobelgrade.com/ , a svi naši čitaoci imaju specijalan popust od 15% uz promo kod TXsting13 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!