Saobraćaj i transport

“Car Go” od aprila počinje da radi i u Beču

Srpska softverska kompanija „Car Go Tehnologic” stiže u Beč, čijim će građanima aplikacija „Car Go” biti dostupna na korišćenje krajem aprila, saopšteno je iz te kompanije.

Time će se „Car Go” naći rame uz rame sa kompanijom “Uber” i postati jedna od retkih srpskih kompanija koje investiraju i u zemlje EU, poručuju iz te kompanije.

Direktor „Car Go” -a Vuk Guberinić potpisao je sporazum o saradnji sa austrijskim partnerima, čime je aplikacija „Car Go”  nastavila da širi svoje poslovanje na tržište Zapadne Evrope, nakon Ciriha u kome je dostupna od decembra 2018. godine.

„Ovo je samo početak jer „Car Go”  planira regionalno širenje poslovanja. Svet počinje da prepoznaje „Car Go”  kao srpski brend, a time i jednu srpsku kompaniju, kao stranog investitora”, izjavio je Guberinić, prenosi RTV.

Kako je dodao, „Car Go” će u Austriju doneti kvalitet više, a “Uber” će dobiti konkurenciju, „zahvaljujući čemu ćemo i mi i oni biti bolji za korisnike, što je nama najvažnije”.

Guberinić ističe da „Car Go”  planira dalje regionalno širenje sa jasnom ambicijom da postane lider u Jugoistočnoj Evropi i napominje da je ambicija kompanije da zapošljava ljude, a da korisnicima pruža vrhunsku uslugu.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!