Ljudski resursi

Da li je rukovođenje rukovodiocima isto što i rukovođenje operativcima?

Sadržaj konferencije za građenje lideršip kulture LEAD.ART, je kreiran tako da svaki učesnik dobije vrednosti, praktična znanja i modele, koji su neophodni za uspešno poslovanje.

Nastojali smo da obuhvatimo veliki broj ideja i koncepata na samoj konferenciji, ali da ipak za svaku važnu temu rezervišemo dovoljno vremena. Jedna od važnih tema koja će se naći na našoj konferenciji jeste značaj prelaska u rukovodeću ulogu, po prvi put, u karijeri pojedinca.

Postati menadžer ili supervizor po prvi put je jedna od najizazovnijih  i  najkritičnijih  promena  u  karijeri.  Novi menadžeri se često biraju među zaposlenima koji imaju najbolji  učinak.  Ovi  visoko  efikasni  pojedinci  ubrzo postaju  menadžeri  koji  su  bačeni  u  vatru,  bez  veština koje  su  im  potrebne  da  bi  uspeli  da  ispune  zahteve rukovodeće uloge.

Iako često zanemarena, ova tema predstavlja veoma važnu polaznu tačku u razvoju uspešnih menadžera, koji veštim upravljanjem zaposlenih ostvaruju rezultate cele kompanije. Zbog toga joj se na vreme treba posvetiti. Prepoznajući tu potrebu, kreirali smo Lead.art konferenciju, koja omogućava učesnicima da se upoznaju sa modelima Blanchard programa namenjenim za stvaranje uspešnih rukovodilaca.

Dođite 1.marta u hotel Metropol Palace i omogućite sebi korisne modele i znanja za uspešno poslovanje.

 

Aleksandra Maravić

H.art Development Center D.O.O.http://www.hart.rs/

H.art je sertifikovani partner Blanchard International Serbia, time i zvanični predstavnik Ken Blanchard Companies programaza Srbiju, među kojima je i program Situaciono rukovođenje II.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!