Berza

Da li znate kako da stignete do Wall Street-a?

7.262 km možete preći u najboljem slučaju Airbusom 320 za 7,41 h. U teoriji može se preći brzinom svetlosti za 0,024 sekunde, a praktično sa nama vam treba samo par sekundi uz računar ili mobilni uređaj.

Investiranje na globalnom finansijskom tržištu i berzama najčešće ljudi povezuju sa investicionim bankama, brokerima i fondovima, smatrajući da je za to potrebno mnogo novca i uslova koje treba ispuniti. To nije tačno!

Danas svako ko ima ambiciju i znanje može trgovati samostalno na svetskim berzama online i to na način koji odgovara njegovim/njenim ličnim investicionim ciljevima i kapacitetima. 

Razvoj tehnologije omogućio je pojedincu da sa malo ličnog kapitala i sa bilo kog mesta, preko računara ili mobilnog uređaja, trguje sa velikim brojem instrumenata kao što su obveznice, fondovi, indeksi, valute, akcije, zlato i metali, fjučersi, opcije, izvedeni instrumenti, poput CFD, ETF.

Berzanska Trading Akademija Sinteza vrši upis na osnovni kurs Berzanskog Online Trejdinga koji se realizuje po programu, koji su pravili profesionalni trejderi i korišćenjem edukativne platforme, koju koristi 600 najpoznatijih svetskih poslovnih fakulteta i škola.

Kurs nije za svakog! 

Namenjen je samo onima, koji razumeju potencijal globalnog  finansijsko-robnog  tržišta, vrednog 80 hiljada milijardi dolara i koji imaju ambiciju i volju da upravljaju svojim novcem i zarađuju u skladu sa svojim investicionim ciljevima i kapacitetima.  To mogu da rade svaki dan kao profesionalni trejderi ili povremeno zarađujući dodatno od kuće ili sa posla.

Prijavite se na kurs Berzanskog Online Trejdinga putem mail ili telefona i budite deo  svetskog finansijskog tržišta.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!