Razvoj

Društvena odgovornost ITECCIONA

ITECCION je kompanija za koju od samog početka društveno odgovorno poslovanje predstavlja sastavni deo poslovne filozofije i dugoročne strategije. Za nas društveno odgovorno poslovanje predstavlja strateški okvir za upravljanje kompanijom, zasnovan na permanentnom investiranju u kvalitetne, dugoročne i stabilne odnose sa svim činiocima poslovanja naše kompanije.

Zaposleni

Odnos prema zaposlenima temelji se na principima jednakih mogućnosti i poštovanja različitosti, a ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj zaposlenih je jedna od naših strateških odrednica. U skladu sa tim, osmišljavamo i realizujemo različite programe edukacije i treninge. Uslovi za rad i aktivni odmor koje se trudimo da obezbedimo zaposlenima, čine da se oni lično bolje osećaju, a da razvijanjem osećaja pripadnosti doprinose razvoju kompanije.

Sistemski inženjering

U svakoj prilici, naša kompanija trudi se da pomogne segmente naše zajednice i našeg društva za koje smatramo da je pomoć potrebna i značajna. Neki od takvih primera su pomoć pančevačkoj bolnici, srpskim zajednicama na Kosovu i Metohiji ili pomoć kulturi kroz donaciju pozorištu Atelje 212.

Klijenti

Naš cilj je da budemo kompanija koja je maksimalno orijentisana ka klijentu. Za nas je svaki korisnik najvažniji, jer je naše poslovanje zasnovano na njihovom zadovoljstvu i poverenju. Zbog toga konstantno ulažemo u sopstveni razvoj, podižući kvalitet naših usluga i proizvoda na što viši nivo. Iteccion veliku pažnju poklanja istraživanjima potreba kupaca i postavlja nove standarde i u ponudi i u kvalitetu.

Razvojni tim

ITECCION koristi jedinstvena softverska rešenja koja uključuju najbrži razvoj baziran pre svega na open source rešenjima, tako da naše klijente ne opterećujemo dodatnim troškovima za licence. U isto vreme sva rešenja koja interno razvijamo za potrebe Itecciona ili su u pitanju razvojni projekti takođe su rađeni isključivo u open source tehnologijama.

Mi investiramo u nove softverske tehnologije i novo radno okruženje i time kreiramo budućnost već od danas. Upravo pre svega na sopstvenim snagama i rešenjima za samu kompaniju želimo da gradimo brend i da pravimo kvalitetna softverska rešenja u budućnosti. Istovremeno želimo da imamo jak fokus na resursima, na infrastrukturi i logistici jer su telekomunikacije jedan od osnovnih pravaca u kojima Iteccion želi da se kreće u budućnosti . Sve to samo zbog toga što znamo da je klijent centar našeg univerzuma.

Iteccion razvojni tim sastavljen je od IT stručnjaka raznih profila. Konkretno po profilima, naš tim čini:

·      2 projekt menadžera

·      3 php backend programera

·      3 iOS programera

·      3 Android programera

·      3 front end programera

·      2 UI / UX dizajnera

·      3 sistem inženjera

·      2 software testera

·      4 operatera tehničke podrške

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!