Obrazovanje i posao

Eurofast South East Europe Konferencija 2018.

Preko 70 savetnika iz “Eurofast”-ovih kancelarija okupili su se u Atini od 16-18. marta radi godišnje South East Europe & Middle East ( SEEME ) konferencije i team building događaja.

Dolazeći iz svih “Eurofast”-ovih kancelarija i predstavljajući sve servisne linije, naš tim je proveo značajno vreme diskutujući o problemima vezanim za razvoj poslovanja, ali i razmenjujući iskustva, stičući nova znanja i stvarajući nove prilike. Jedna od fokusnih tačaka konferencije je nadolazeće GDPR usklađivanje.

“Eurofast”-ovi eksperti detaljno su diskutovali  kakav će uticaj relevantno zakonodavstvo imati na poslovne aktivnosti  unutar i van Evropske unije, kao i razmenjivali ideje kako da pružanje  izuzetnih usluga klijentima bude još bolje.

Širok spektar manjih radionica sa sjajnim, kako geografskim fokusom, tako i fokusom na specifične usluge naveo je učesnike na kreativno razmišljanje kako bi se razvile  nove usluge za postojeće klijente i istovremeno zauzele nove tržisne niše. Istraživana je sinergija između kancelarija, u pogledu unakrsne prodaje i zajedničkog pristupa targetiranim tržištima.

Konferencija je bila još jedan dokaz da je glavna snaga “Eurofast”-a njegova povezanost tima savetnika, koji su uvek spremni da udruže snage kako bi poboljšali kvalitet usluga koje nude svojim klijentima.

Za dalje informacije o “Eurofast”-u i njihovim uslugama posetite www.eurofast.eu.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!