Softver

IN2 ERP*BI rešenje za poslovno izveštavanje

IN2 kompanija je razvila rešenje, ERP*BI, za poslovno izveštavanje, namenjeno kompanijama iz oblasti maloprodaje, veleprodaje i distribucije, koje putem tabelarnih i grafičkih prikaza nudi kompletnu sliku o poslovanju na jednom mestu.

Rešenje pruža uvid u prodaju po prodajnim mestima i regijama, informacije o najbolje i najlošije prodavanim artiklima, najboljim kupcima, strukturi plaćanja, kao i čitav niz sličnih pokazatelja na osnovu kojih je moguće analizirati sve poslovne oblasti jedne kompanije.

IN2 ERP*BI je nastao na osnovu višegodišnjeg iskustva u razvoju IT rešenja, poznavanja poslovnih procesa i uslova koji vladaju na lokalnom tržištu. Ovaj izveštajni portal uključuje niz predefinisanih poslovnih pokazatelja i izveštaja za analizu prodaje, nabavke, logistike, finansija i računovodstva.

Pruža mogućnost kreiranja izveštaja za različite nivoe upravljanja i omogućava korisnicima da posmatraju samo one pokazatelje koji su direktno vezani uz njihov domen odlučivanja (direktoru prodaje omogućen je pregled prodaje distributivnog kanala, rukovodiocu nabavke pregled zaliha artikla, itd). Pregledni i interaktivni izveštaji omogućavaju upoređivanje poslovanja po različitim poslovnim segmentima i vrši eksport podataka u različite formate: pdf, xls, xml, html, ppt i csv kao i štampu podataka ili slanje izveštaja e-mailom. ERP*BI ima mogućnost korišćenja rešenja na računaru, tabletu ili telefonu i pojednostavljuje upravljanje poslovanjem sa bilo koje lokacije i u bilo kom trenutku. Specijalisti iz određenih poslovnih područja detaljno razjašnjavaju specifičnosti pojedinih izveštaja i analiza, što korisniku omogućava brže i kvalitetnije razumevanje prikazanih informacija i aktivno učešće u procesu poslovnog odlučivanja.

IN2 ERP*BI je razvijen tako da uključuje različite ETL procedure i integracione alate za povezivanje sa različitim sistemima, čime se drastično smanjuje trošak investicije i skraćuje vreme implementacije.

 

Autor: IN2 informatički inženjering d.o.o. Beograd

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

IN2 informatički inženjering d.o.o. Beogradhttp://www.in2.rs/home

IN2 Beograd je deo IN2 grupe, koja je specijalizovana za razvoj, implementaciju, održavanje i podršku sopstvenih poslovnih rešenja i implementaciju i doradu partnerskih (Microsoft i Oracle) rešenja.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!