Digitalni marketing

Kako da znate da je digitalna agencija prava za vaš biznis?

Svidelo vam se kreativno rešenje, koje je ponudila agencija, finansijska ponuda je najpovoljnija, a i bilo je vreme da (konačno) uključite digital u integrisanu komunikaciju? Ipak, ume da bude teško da donesete odluku i izaberete agenciju sa kojom ćete moći da kreirate partnerski odnos uz jasno definisane zajedničke ciljeve.

Kako do sigurne odluke? Samo postavite prava pitanja.

Kako izgleda vaš on-boarding proces sa novim klijentima?

Kada uspostavljate saradnju, neophodno je da se dobro upoznate na početku i definišete kako će se kontrolisati procesi, procedure odobravanja rešenja i šta da očekujete u odnosu na timeline. Kada vam agencija predstavi svoj on-boarding proces imaćete bolji uvid u to da li zaposleni imaju potrebne veštine i dovoljan nivo znanja da isporuče očekivani kvalitet.

Zbog čega je sjajno raditi sa klijentima koje smatrate dobrim? A šta bi činilo jednog “napornog” klijenta?

Kada intervjuišete potencijalnu agenciju, veoma je slično intervjuisanju potencijalnog zaposlenog – organizacione i kulturološke vrednosti moraju biti kompatibilne kako bi se ostvarila produktivna i uspešna poslovna veza. Znate kako kažu – great minds think alike!

Kako definišete pokazatelje uspešnosti kampanje koje merite i kako ćemo biti informisani o rezutatima?

Verovatno ste se sreli sa obimnim mesečnim izveštajima prepunim analitike, a bez konkretnog i razumljivog zaključka. Zbog toga je važno da za partnera uzmete agenciju, koja će razumeti vaše finalne ciljeve i naučiti da sublimira postignute rezultate u ono što je relevantno svim sektorima vašeg poslovanja: lidovi, prodaja i profit.

Ana Milanović, Flexis

 

 

Flexishttps://flexis.rs/

Pružamo kompletan portfolio usluga sa ciljem da se vaš brend ili kompanija uspešno pozicionira online.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!