Obrazovanje i posao

Lansiraj svoju karijeru kroz besplatne radionice sa najvećim poslodavcima u Srbiji!

Interaktivne radionice sa kompanijama u okviru projekta Career Days održaće se 18. maja u prostorijama Savremene gimnazije (Beograđanka) u Beogradu, a cilj radionica je da se mladima približi proces apliciranja za željeni posao.

„Career Days” je projekat, koji već dugi niz godina realizuje omladinska organizacija AIESEC.
To je centralni događaj u oblasti razvoja karijere i zapošljavanja, koji nudi priliku studentima da dobiju posao ili praksu u Srbiji i inostranstvu. Projekat se sastoji iz radionica, simulacija intervjua i sajma zapošljavanja i praksi. 

Radionice sa kompanijama koje nose naziv Dan uspeha predstavljaju prvi korak na kojem ćete naučiti kako se ponašati na razgovoru za posao, kako se piše dobar CV i motivaciono pismo, kao i kako izgledaju testovi u procesu selekcije kandidata za jedan posao.

Neki od najvećih poslodavaca u Srbiji biće kompanije učesnice koje će na interaktivan način objasniti šta je to što oni zapravo traže od mladih, koji apliciraju za određene pozicije, kao i još mnogo korisnih informacija i trikova pomoću kojih se možete izdvojiti od ostalih i prikazati sebe na najbolji mogući način.

Učešće je potpuno besplatno, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg linka: bit.ly/DanUspehaPrijava.

Za više informacija o projektu posetite sajt ili facebook stranicu Career Days-a.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!