Trgovina

"Lidl" otvara još tri prodavnice 8. novembra

Kompanija “Lidl Srbija” najavila je da će 8. novembra, u osam časova otvoriti još tri prodavnice u Kruševcu, Pančevu i još jednu u Beogradu, kod Ade Ciganlije.

Kako se navodi u saopštenju, u “Lidlu” su pripremili asortiman od 1.500 proizvoda i dodatne "slavljeničke" cene za potrošače u ove tri prodavnice povodom otvaranja.

Novina koju “Lidl” donosi potrošačima u Beogradu jeste drugačiji tip prodavnice, predviđen za delove grada u kojima je izazovno obezbediti prostor za spoljni parking, pa se u prizemlju objekta nalazi garaža, dok je prodajni prostor na prvom spratu.

I prodavnica u Pančevu izgledom je drugačija od do sada otvorenih prodavnica u Srbiji, po tome što ispred ulaza, koji je pod pravim uglom, ima nadstrešnicu, prenosi Beta. 

"Međutim, ono što je za potrošače najbitnije jeste da se unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje, kao i da prilagođavanja i praćenje najnovijih standarda gradnje omogućavaju prvom savremenom diskontu u Srbiji da pruži svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, da bude prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i da odgovorno postupa prema životnoj sredini", saopštili su iz “Lidl Srbija”. Novootvorene “Lidl” prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od osam do 22 časa.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!