Razvoj

MediGroup širi poslovanje na nacionalni nivo

Najveći privatni zdravstveni sistem u zemlji i regionu MediGroup potpisao je ugovor o preuzimanju Doma zdravlja Dr Cvjetković, najstarijeg i najuglednijeg privatnog doma zdravlja u Novom Sadu i Vojvodini.

MediGroup je ovim putem dobio prvu članicu van Beograda, čime je učinjen prvi i značajan korak ka širenju na nacionalni nivo. MediGroup zdravstvene usluge od sada će biti dostupne i građanima Novog Sada u okviru MediGroup Doma zdravlja Dr Cvjetković.

„U želji da svoje usluge učinimo dostupnim što većem broju građana, ne samo Beograda već i čitave Srbije, aktivno radimo na otvaranju novih zdravstvenih ustanova MediGroup u više gradova širom naše zemlje. Prepoznali smo Dom zdravlja Dr Cvjetković kao kvalitetnog partnera za ostvarenje naših razvojnih ciljeva, a Novi Sad kao prvu, logičnu stanicu na putu ka uspostavljanju nacionalnog MediGroup sistema. Želimo da sa kvalitetnim ljudskim kadrom naše nove članice dalje zajedno unapređujemo nivo zdravstvene usluge koja je dostupna Novosađanima”, izjavio je generalni direktor MediGroup sistema Dejan Pešić.

MediGroup Dom zdravlja Dr Cvjetković je najveći dom zdravlja u Novom Sadu, koji raspolaže kadrom od preko 100 lekara i već dve decenije pruža usluge u različitim granama medicine, poput opšte prakse, interne medicine, ultrazvučne dijagnostike, kardiologije, oftalmologije, ginekologije, dermatologije i drugih.

 „Ponosni smo što je kvalitet naše ustanove prepoznat od strane najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u zemlji i regionu. Priključivanje MediGroup porodici značajno je priznanje za rad naših stručnjaka i svih zaposlenih u prethodnim godinama. Udruženi sa MediGroup sistemom imamo jedinstvenu priliku za dalji razvoj ustanove, kadra i kvaliteta usluge“, istakao je dr Milan Cvjetković.

Pored nove lokacije u Novom Sadu, MediGroup je dostupan na još 11 lokacija u Beogradu, raspolaže kadrom od skoro 700 stalno zaposlenih i pokriva više od 40 medicinskih oblasti u okviru svojih domova zdravlja, Opšte bolnice i specijalnih bolnica za ginekologiju sa porodilištem, oftalmologiju i dermatovenerologiju.

 

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!