Obrazovanje i posao

Međunarodna konferencija o kontrolingu: “Controlling – The Time to Wow is Now!” 12- 13.11.2020.

Međunarodna konferencija o kontrolingu pod nazivom: Controlling – The Time to Wow is Now! održaće se online 12- 13.11.2020. godine u potpunosti na engleskom jeziku.

„Casa Forte“ je partner 8 ICCC – Međunarodne (online) konferencije o kontrolingu za Srbiju koju organizuje  Kontroling Kognosko i poslovni nedeljnik „Lider“ i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-a – Internationaler Controller Verein (Međunarodnog udruženja kontrolora) – najvećeg kontroling događaj u okruženju.

Ove godine mnogo toga je drugačije, pa i konferencija.

Konferencija je putem ZOOM platforme preseljena u online svet, produžena je na dva dana, okupilja mnogo više međunarodnih stručnjaka i omogućava uključivanje učesnika iz celog sveta.

Tema konferencije nadahnuta je ekonomskom krizom izazvanom pandemijom COVID-19, koja je jak okidač za stavljanje velikog fokusa na kontroling. Zbog toga je sada pravo vreme da on zasija punim sjajem.

Koja će područja biti obuhvaćena konferencijom?

Ove godine okupili smo sjajne stručnjake iz Nemačke, Rusije, Austrije, Velike Britanije, Poljske, Španije i Hrvatske koji se bave temama usko vezanim uz aktualna menadžerska i kontrolorska pitanja. Više o predavačima možete pogledati na linku:

https://kognosko.hr/o-nama/kontroling-konferencije/8-iccc-controlling-the-time-to-wow-is-now/

U oba dana upoznaćemo se sa 13 različitih tema kroz praktične primere.

Teme su povezane s novom-normalnom budućnošću menadžmenta, brzim reakcijama kontrolinga i najboljim KPI-ima u ovom trenutku, posebno sa izveštavanjem.

Razgovaraćemo o Pythonu kao novom "must-u" i svežim primerima IBCS-a. Imaćemo priliku da videmo prezentacije posvećene aktuelnostima u odnosu između finansijskog i menadžerskog računovodstva, rešenjima u području računovodstva troškova, izazovima kontrolinga u javnom zdravlju i mnogim drugima.

Kome je konferencija namenjena:

• svim nivoima kontrolera, vlasnicima preduzeća, svim nivoima menadžera, planera, data scientists , analitičarima podataka (data analytics), IT stručnjacima koji rade na poslovnim rešenjima kao potpori kontrolingu (BI, DW, planiranje), finansijskim i računovodstvenim menadžerima i svim drugima koji osećaju da novo doba upravljanja kuca na vrata.

• Očekujemo još jedan izvanredan događaj na polju kontrolinga, koji će ponuditi mnogo praktičnih primera.

Označite ovaj događaj u svojim kalendarima i ne propustite jedno od najvećih on line okupljanja menadžera i kontrolera širom sveta.

Kako je bilo na svim dosadašnjim kontroling konferencijama možete pogledati na sledećem linku: https://kognosko.hr/kontroling-konferencije/

Cena: 190 € + PDV

• oba dana po osobi

• za članove Medjunarodnog udruženja kontrolora i veće grupe iz iste firme odobravaju se dodatni popusti

 

 

Casa Fortehttp://www.casaforte.rs/

Casa Forte je privatno preduzeće i bavi se konsaltingom i edukacijama, kao i zastupanjem interesa kompanije pred trećim licima u komercijalnim i drugim poslovima.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!