Projekti

Modna 2019. godina je već počela

U organizaciji Belgrade Fashion Week-a i brenda Perwoll mnogi modni „sladokusci“ su već „uskočili u modnu 2019. godinu’’.

Uz sjajne modne fotografije Miše Obradovića, gosti Pop Up concept prostora - BFW choice u  Rajićeva Shopping centru uživali su i u mini reviji najboljih outfita sezone u okviru posebnog Perwoll kutka. U duhu predstojećih praznika goste je darivao Perwoll kao čest izbor modnih znalaca.

Bila je ovo jedinstvena prilika da u nesvakidašnjem ambijentu, uživajući u modnim „specijalitetima“ mnogi odaberu svoj novogodišnji outfit, podrže rad domaćih samostalnih dizajnera, a i sami budu nagrađeni.

POP UP STORE – BFW CHOICE je prvi koncept store u nekom od beogradskih shopping molova, koji nudi najbolji izbor dizajnerske odeće preko 30 domaćih dizajnera. Ova izložbeno-prodajna postavka, koja će trajati do aprila 2019. godine, realizovana je u okviru udruženja dizajnera BFW Design Collective. Kroz atraktivan ženski i muški asortiman, zanimljiv izbor obuće i aksesoara, Belgrade Fashion Week je omogućio i široj publici adekvatno konzumiranje domaće autorske mode, ali i sjajne kombinacije prilagođene novogodišnjim praznicima i aktuelnoj sezoni.

Foto: David Đorđević

Henkel posluje u svetu sa dobro izbalansiranim i diversifikovanim portfoliom. Kompanija je na vodećoj poziciji sa svoje tri poslovne jedinice u poslovanju sa industrijom i potrošačima zahvaljujući snažnim brendovima, inovacijama i tehnologijama. Poslovna jedinica Adhezivi Tehnologije kompanije „Henkel“ je globalni lider na tržištu lepkova - u svim segmentima industrije širom sveta. U poslovnim jedinicama Deterdženti i kućna hemija i Kozmetika, „Henkel“ drži vodeću poziciju na mnogim tržištima i u mnogim kategorijama širom sveta. „Henkel“ je osnovan 1876. godine, a sada iza sebe ima više od 140 godina uspeha. U 2017. godini „Henkel“ je objavio da su prodaja dostigla 20 milijardi evra i da je ostvaren korigovana operativna dobit od oko 3,5 milijarde evra. U ukupnoj prodaji vodećih brendova tri poslovne jedinice kompanije – Loctite, Schwarzkopf i Persil – ostvareno je 6,4 milijarde evra. „Henkel“ zapošljava više od 53.000 ljudi širom sveta - u strastvenom i veoma raznovrsnom timu, koga ujedinjuje snažna kultura kompanije, zajednički cilj stvaranje održive vrednosti i zajedničke vrednosti. Kao prepoznat lider u održivosti, „Henkel“ drži vodeću poziciju prema mnogim međunarodnim indeksima i listama. „Henkel“-ove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.

Za više informacija, posetite www.henkel.com

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!