Računovodstvo i finansije

Monitoring: Svakodnevno pratite svoje kupce i saznajte kada su im blokirani računi i odmah odreagujete

Monitoring je vrsta poslovnog alata kojim smanjujete svoj poslovni i kreditni rizik. Svakodnevno možete da dobijate informacije o blokiranim računima vaših klijenata i njihovih povezanih lica i tako se spremite za pravovremenu reakciju!

Olakšajte svakodnevno poslovanje

Monitoring izveštaj je neophodan alat svakoj firmi na tržištu. Bilo da poslujete sa pet ili dvadeset pet hiljada klijenata, ovakve informacije sektoru Prodaje i Finansija će olakšati svakodnevno poslovanje I smanjiti rizik naplate potraživanja. Što pre informacija bude pred vama, veća je verovatnoća da ćete uspeti da naplatite potraživanje.

Kroz monitoring mogu da se prate i druge promene vezane za portfolio klijenata: da li je došlo do promena statusa pravnog lica, da li se osnovalo povezano pravno lice ili došlo do promene vlasnika preduzeća. Praćenjem segmenta ili celog tržišta kroz Monitoring unapredite prodaju Ili se efikasnije pozicionirajte na tržištu kroz praćenje konkurencije.

Pratite i povezana lica

Možete da imate dnevni i mesečni uvid u promene u vašem poslovnom portfoliu. Za vas ćemo utvrditi i  sva povezana pravna lica koja vaši klijenti imaju, te ćemo i njih uvrstiti u proces praćenja! Verovatno se pitate kakva je korist od toga? Vrlo jednostavno – najveći broj blokada preduzeća je posledica ulaska u blokadu njegovog povezanog pravnog lica!

Želite da primate infomacije o blokadama računa svojih klijenata? Kontaktirajte nas za detajnije infomacije.

 

CUBE TEAM D.O.O BEOGRADhttps://cubeteam.com

CUBE Team je savetnik i pomoć korisnicima prilikom donošenja odluka. Naša rešenja i proizvodi su namenjeni unapređenju poslovanja i rastu kompanije, bez obzira na veličinu. Cilj nam je da budemo partneri u uspehu naših klijenata.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!