Finansijske usluge

Nova internet prezentacija DinaCard sistema počela sa radom

Narodna banka Srbije obaveštava javnost da je postavila novu internet prezentaciju DinaCard sistema – nacionalnog kartičnog sistema Republike Srbije koji će naredne godine proslaviti 15 godina postojanja na domaćem tržištu.

Sadržaj na novom sajtu podeljen je u tri osnovne celine namenjene – korisnicima kartica, trgovcima i bankama (i drugim pravnim licima) sa namerom da sajt bude zanimljiv i koristan svim učesnicima u procesu plaćanja karticama. Prezentacija će redovno biti ažurirana novim informacijama o servisima, uslugama i proizvodima u DinaCard sistemu, tempom kojim oni budu uvođeni.

Cilj je bio da novi sajt bude interesantan kako korisnicima Dina kartica tako i korisnicima ostalih kartičnih brendova u Srbiji, pa su zato u sekciji Često postavljana pitanja obrađene najčešće nedoumice koje korisnici imaju u vezi sa korišćenjem bilo koje platne kartice, u zemlji i u inostranstvu, jer je cilj bila i edukacija korisnika platnih kartica.

Želimo da istaknemo i da je kompletan sajt isključivo rezultat rada zaposlenih u Narodnoj banci Srbije. Na fotografijama se nalaze studenti koji su u 2017. godini obavljali letnju praksu u Narodnoj banci Srbije i čiju smo mladost i vedrinu želeli da prenesemo na veb prezentaciju DinaCard sistema.

Pozivamo Vas da pogledate novu veb prezentaciju DinaCard sistema na linku bez obzira na to da li koristite Dinu ili neku drugu karticu. Ako ste korisnik DinaCard kartice, redovno posećujte sajt kako biste prvi saznali za sve novosti u sistemu. Ako niste, nadamo se da ćete i Vi uskoro postati korisnik nacionalne kartice – dovoljno je samo da od svoje banke zatražite da Vam izda DinaCard. Dina karticu izdaju 23 banke, a njihov spisak uvek možete pronaći na linku.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!