Marketing

Održan sastanak nacionalnih strukovnih udruženja advertising industrije Adriatic regije

U Ljubljani je u četvrtak 23. avgusta održan sastanak predsednika i direktora nacionalnih udruženja advertising industrije Adriatic regije.

Sastanku u Ljubljani su prisustvovali: Matevž Šmalc, Saša Leben, Ana Predovič i Mojca Briščik (Slovenska oglašivačka komora), Davor Bruketa i Dunja Ivana Ballon (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje), Viktor Nikolić, Vanda Kučera i Stana Šehalić (Udruženje za tržišne komunikacije Srbije), Sašo Pešev i Elena Stefanova (MAAM Skoplje) i Ekrem Dupanović, glavni urednik Media Marketinga.

Susret u Ljubljani je protekao u odličnoj atmosferi. Na sastanku su predstavljene aktivnosti svakog udruženja, tržišta koje pokriva, s osvrtom na probleme i perspektive.

Dogovoreno je da će u roku od sedam dana svako udruženje poslati predloge za izradu zajedničkog dokumenta koji bi po skraćenoj proceduri trebao biti usvojen.

 

Stana Šehalić, generalni sekretar UEPS-a

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!