Omladinsko preduzetništvo

Otvoren konkurs za EY Preduzetnika godine za 2017.

Revizorsko-konsultantska kompanija "Ernst&Young" (EY) je po šesti put otvorila konkurs za program "EY Preduzetnik godine", koji će trajati do 20. novembra 2017. godine.

Svečano proglašenje nacionalnog pobednika biće održano u februaru 2018. godine, a pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će i ovaj put konkurisati za priznanje EY Svetski preduzetnik godine i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2018. godine.

Nagrada EY Preduzetnik godine organizuje se u više od 150 gradova i gotovo 60 zemalja širom sveta. Postoji već 30 godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine. Tokom prethodnih godina, u programu EY Preduzetnik godine u Republici Srbiji učestvovalo je više od 120 kompanija koje zapošljavaju više od 11.000 ljudi i kumulativno su generisale više od 2,7 milijardi evra prihoda tokom poslednjih pet godina koliko se program u Srbiji organizuje.

 

O pobedniku programa EY Preduzetnik godine 2017 odlučivaće nezavisni žiri, a njihova odluka zasnivaće se na ključnim faktorima uspeha kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Više informacija o programu EY Preduzetnik godine možete pronaći na sajtu EY Preduzetnik godine.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!