Razvoj

Parfem od milion dolara

Industrija mirisa konstantno traga za notama koje će privući žene, izazvati u njima intrigu i instant želju za posedovanjem istih. I obični parfemi su skupoceni, ali oni sa specifičnim notama, koji nisu dostupni svima, pravo su oličenje prestiža i luksuza.

Takvi mirisi se oslanjaju na neobične sastojke koji im pružaju mogućnost da nas iznova i iznova oduševljavaju svojim aromama, a obično su upakovani u dekandente flašice koje mame naše poglede same po sebi, dok još i ne znamo šta se u njima krije, prenosi Lux Life.

Svi ovi faktori doprinose sumi novca koju ste voljni da potrošite na jedan parfem, bilo da vam je omlijen ili da tek želite da ga otkrijete. Najskuplji parfemi sveta koštaju i po nekoliko stotina do nekoliko hiljada dolara po unci. Ipak, jedan se izdvaja.

DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle
Čuveni brend DKNY, sarađivao je sa slavnim juvelirom Martinom Kacom, kako bi zajedno kreirali najženstveniji i najskuplji miris ikada. Moramo priznati da je parfem koji je nastao kao delo njihove saradnje zaista neverovatan.

Flašica parfema sadrži 2.909 dragocenih kamenčića, odnosno 183 žuta safira, 2.700 belih dijamanata, veliki ovalni safir sa Šri Lanke, 15 pink dijamanata iz Australije, 4 rose-cut dijamanta, specijalni tirkizni turmalin iz Brazila, ovalno sečeni rubin, kruškoliki roze dijamant i besprekorni žuti dijamant. Svaki dragi kamen je ručno nanesen, a cena ovog mirisa je milion dolara.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!