Projekti

Počinje Perwoll Fashion Week

Revijom modnog kreatora Igora Todorovića, otvara se 45. po redu Perwoll Fashion Week. Svečano otvaranje biće upriličeno u hotelu Metropol, dok će mesto održavanja najvećeg broja revija i ovoga puta biti Belexpocentar.

U periodu od 14. do 20. aprila ljubitelji modnih dešavnja moći će da uživaju u atraktivnim prezentacijama priznatih dizajnera, mladih talenata i poznatih modnih kuća i brendova. Posebnom revijom MILENA, biće odata svojevrsna počast Mileni Dravić, sa željom organizatora da i nove generacije u Mileni pronađu svoj uzor.

Pored revijskog očekuje nas i bogat Fashion & Art program realizovan kroz izložbu fotografija Nemanje Đorđevića, pobednika konkursa BFW Instashot, i izložbu aksesoara, realizovanu od strane umetnika koji svojim proizvodima upotpunjuju, a često i definišu stil onoga ko ih nosi.

U svrhu promocije domaće mode Perwoll Fashion Week će nastaviti da insistira na internacionalnoj saradnji te će ugostiti više inostranih novinara, blogera, influensera među kojima su i predstavnici Forbes Magazina.

Značajna pažnja biće posvećena društveno odgovornim temama u vidu podrške kampanji Jači od straha, kao i specijalnom Danu održive mode.

 

 Foto: Miša Obradović

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!