Softver

Poslovna baza: Svi potencijalni klijenti na jednom mestu

CUBE Team poslovna baza je namenjena B2B tržištu i predstavlja nezamenljiv alat za akviziciju klijenata. Uštedite vreme i resurse na pretragu firmi i fokusirajte se samo na one kojima je namenjen vaš proizvod ili usluga.

Poslovna baza je baza kompanija koje zadovoljavaju određene kriterijume po vašem izboru. To znači da za vas možemo da odaberemo samo velike i profitabilne kompanije, ili pak mala i srednja preduzeća u određenom regionu ili koje pripadaju određenoj privrednoj delatnosti. Sva ta preduzeća mogu predstavljati poslovnu bazu koja postaje vaš osnovi alat za poboljšanje prodaje.

Jednostavna upotreba i brzo dolaženje do rezultata

Korišćenjem poslovne baze na lak način možete pronaći nove kupce ili dobavljače, brzo akvizirati novootvorene firme u Srbiji, sagledati veličinu i potencijal odabranog tržišnog segmenta i na osnovu tih informacija napraviti adekvatan plan prodaje, povećati marketing i prodajnu efikasnot uz smanjenje troškova i vremena.

Poslovna baza je neophodan prodajni alat svakog uspešnog prodavca, direktora prodaje i marketinga.

Preko 200 kriterijuma za definisanje baze firmi

Možemo potpuno da prilagodimo set podataka o kompanijama koje želite da akvizirate; broj zaposlenih, poslovi prihodi, finansijski rezultat, region, zemlja porekla zastupnika - samo su neki od kriterijuma kojima definišete svoju poslovnu bazu potencijanih klijenata.

Ponudite svoj proizvod ili uslugu pravim klijentima! Dozvolite da vam pomognemo da ih pronađete! Kontaktirajte nas za detaljnije informacije.

CUBE TEAM D.O.O BEOGRADhttps://cubeteam.com

CUBE Team je savetnik i pomoć korisnicima prilikom donošenja odluka. Naša rešenja i proizvodi su namenjeni unapređenju poslovanja i rastu kompanije, bez obzira na veličinu. Cilj nam je da budemo partneri u uspehu naših klijenata.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!