TOPCODE SOFTWARE je agencija za izradu softvera sa sedištem u Subotici. Agencija postoji u sadašnjem obliku od juna 2009. godine, kao naslednica agencije koja je bila osnovana 2003. godine.

TopBusiness System je naš osnovni proizvod koji sublimira svo naše znanje i iskustvo na tom polju, i najviše rada posvećujemo njegovom konstantnom unapređenju. Set specijalizovanih TopBusiness paketa objedinjuje svo naše znanje i iskustvo na polju rešavanja operativno poslovnih zadataka organizacije klijenta.

Tehnologije koje koristimo za desktop aplikacije su Delphi (moderan razvojni alat za Windows operativne sisteme), Lazarus, i Firebird kao sistem za upravljanje bazom podataka.

Aplikacije su primarno rađene kao desktop aplikacije za Windows operativne sisteme, ali se mogu pokrenuti i pod Linux operativnim sistemima (koristeći Wine). Pomoćne mobilne aplikacije imamo razvijene za Windows Mobile i Android platforme (inventarisanje, terenska prodaja,…).

Naši proizvodi, zahvaljujući korišćenju vrhunske besplatne SQL baze podataka Firebird, ne zahtevaju plaćanje dodatnih licenci, te plaćate jedino cenu izabranog paketa i ugovoreno održavanje.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!