Poslovni događaji | Razvoj

Međunarodni ICT Summit 2018 u Srbiji

Predstojeći međunarodni SEE-IT samit, od 7. do 9. novembra 2018. godine u NovomSadu, predstavlja B2B i Matchmaking za svetsku ICT industriju koju organizuje Enterprise Europe Network.

Međunarodni MITECO Forum o cirkularnoj ekonomiji

U beogradskom hotelu Radison Blu Old Mil biće održan V Međunarodni MITECO Forum posvećen cirkularnoj ekonomiji.

Izrada planova za poslovnu godinu - 23.11.2017.

Privredna komora Srbije, sektor preduzetništva organizuje radionicu na temu „Izrada planova za poslovnu godinu“, koja će se održati u četvrtak, 23. novembra 2017. godine u sali 4, sa početkom u 10:30 časova u Privrednoj komori Srbije, Resavska 13-15 u Beogradu.

Od IDEJE do KOMPANIJE: 13. NetWorking Day – Poslovni susreti

Postoje ljudi koji imaju ideje, ali ih nikada ne realizuju. Postoje i oni koji u svoje ideje veruju. O tome kako nastaju ideje za pokretanje posla, i kako se razvija i kreira uspešna kompanija razgovaraće se na  14. NetWorking Day – Poslovnim susretima u Novom Sadu.

Iz Francuske, s ljubavlju - Da li ste spremni za Francusku nedelju?

U organizaciji Francusko-srpske privredne komore, u periodu od 16. do 23. novembra, u Beogradu će i ove godine biti održana „Francuska nedelja“, manifestacija koja obuhvata niz kulturnih, edukativnih i poslovnih događaja.

SKUP "INVESTIRANJE U ISTOČNU HRVATSKU - OKVIR, MOGUĆNOSTI I POTENCIJALI" - 31.10.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Zajedničkim većem opština - Vukovar organizuje skup "Investiranje u istočnu Hrvatsku - okvir, mogućnosti i potencijali" sa ciljem unapređenja privredne saradnje kompanija iz Republike Srbije i Republike Hrvatske.

KONFERENCIJA: KAKO CILJEVI ODRŽIVOG RAZVOJA PODSTIČU EKONOMSKI RAST U REPUBLICI SRBIJI? - 31.10.

Globalni dogovor UN u Srbiji u saradnji sa partnerima – Privrednom komorom Srbije, Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, UN stalnim koordinatorom u Srbiji, organizuju konferenciju "Kako ciljevi održivog razvoja podstiču ekonomski rast u Republici Srbiji".

SRPSKO - AFRIČKI INVESTICIONI FORUM

Privredna komora Srbije i Srpsko-afrički investicioni forum SAIF organizuju "Poslovno investicioni forum SAIF" sa ciljem unapređenja privrednih veza Republike Srbije i zemalja u okruženju sa Južnoafričkom Republikom i Afričkom unijom.

Drugi AHK Oktoberfest u Beogradu 13. i 14. oktobra

Drugi AHK Oktoberfest u Beogradu, u organizaciji Nemacko-srpske privredne komore (AHK Srbija), održaće se 13. i 14. oktobra, a posetioci će imati priliku da osete originalni duh Oktoberfesta iz Minhena.

Southeast Europe Innovation Summit - 2. i 3. oktobra u Beogradu

Konferencija koja će dati odgovor na pitanje: Da li će Beograd postati središte  inovacija Jugoistične Evrope?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!