Finansijske usluge

Predsednik “Goldman Sachs”-a u slobodno vreme radi kao DJ

Dejvid Solomon, predsednik banke "Goldman Sachs", u slobodno vreme radi kao di-džej D-Sol, a početkom juna objavio je svoj prvi singl "Don’t Stop". Pesma, dostupna na "Spotifaj" i "Epl Mjuzik", je dens remiks popularne pesme koju je prvi put objavio Flitvud Mek 1977. godine.

Solomon, koji se vidi kao naslednik izvršnog direktora Lojda Benkfejna, je u funkciji di-džeja prvi put otkriven prošle godine, ali u "Goldman Sachs"-u ne prestaje da kruži priča o njemu. Solomon se nije postideo zbog svog hobija, naprotiv, više puta je pričao o tome u javnosti. On je sebe opisao kao "doživotnog audiofila intrigiranog modernom muzičkom industrijom", prenosi B92.

“Pre nekih pet ili sedam godina počeo sam da beležim šta se događa u svetu klupske i elektronske dens muzike, kao i generalno elektronske muzike. Pomislio sam kako mi se baš sviđa neka od te muzike i počeo sam da se igram, čitam o di-džejevima. Zalutao sam u to kao u hobi, a sada to radim iz zabave “, kaže predsednik “Goldman Sachs”-a.

Pesmu "Don’t Stop" producirala je kompanija "Kraud records" iz Njujorka, koja stoji iza imena kao što su Disko Kilerz, Filfi Rič i Likvid Toda, Solomonovog prijatelja. D-Sol ima mesečno više od 425.000 pregleda na “Spotifaju”, navodi “Biznis insajder”.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!