Preduzetnistvo i MSP

Kako da povratite poverenje klijenta?

Neke poslovne probleme teže je popraviti od drugih, ali malo koji problem može izazvati toliko frustracije, stresa i poteškoća koliko 'problem nezadovoljnog klijenta'.

Kako zaraditi od bitkoina, a da nemate nijedan?

Kako napraviti pare od bitkoina, a da ga zapravo ne kupite?

Fraze kojima nikada ne bi trebalo da počinjete razgovor

Psihološki efekat načina na koji započinjemo rečenicu veoma je veliki. Upravo zbog toga ovih nekoliko primera ne bi trebalo koristiti u komunikaciji.

Tri osobine koje imaju svi direktori

Jedan od načina da dospete u sam vrh u svetu biznisa jeste da krenete stopama izvanrednih direktora koji su u tome već uspeli.

Jednostavne tehnike kojima možete sačuvati finansijsko zdravlje vašeg preduzeća

Finansijsko zdravlje zavisi od specifičnosti posla, koliko i od srećnih okolnosti.

Multitasking - više štete nego koristi

Prebacivanje s jednog zadatka na drugi utiče na pojavu stresa, a rezultati su manje zadovoljavajući nego kada obavljate zadatak po zadatak.

Kako da ljubazno kritikujete neistomišljenika?

Postoje načini da svoj stav iznesete kritički, a da pritom ostanete blagonakloni prema neistomišljeniku.

Diverzifikacija - Najstariji trik uspešnih investitora

Svi znamo za izreku: "Nemojte stavljati sva jaja u jednu korpu", koja se provlači i kroz Šekspirovu dramu "Mletački trgovac", koja je napisana pre 400 godina, a ovo pravilo važi i danas - tvrde finansijski stručnjaci.

Kako da izaberete pravo ime za Vaš biznis?

Pronalaženje pravog imena za početak biznisa može imati značajan uticaj na vaš poslovni uspeh. Loše ime može imati gore posledice nego neuspevanje vaše firme da se poveže sa kupcima - može rezultirati nepremostivim poslovnim i pravnim preprekama. Nasuprot tome, jasno i moćno ime može biti izuzetno korisno u marketinškim i brending aktivnostima.

Tri izazova koje svaki preduzetnik mora da savlada da bi uspeo

Preduzetništvo je dugo bilo idealizovano kao sastavni deo američkog sna gde napornim radom, svako može da uspe. Pa ipak, čak i sa širenjem tehnologije i alata koji mogu da pomognu preduzetnicima da vode svoje poslovanje, mnogi od njih ne uspeju.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!