Energetika

Priscilia Dubocage je novi izvršni direktor francuske kompanije „Total“ za tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske

Nova izvršna direktorka nasleđuje Almilu Acan Kahvecioglu i najavljuje dalje investicije na tržištu Balkana, uz nastavak intenzivnog angažovanja kompanije kada su u pitanju projekti iz oblasti društvene odgovornosti.

Na svečanosti, koja je održana u rezidenciji Francuske ambasade, uz prisustvo Njegove ekselencije Frederika Mondolonija, ambasadora Francuske u Srbiji, potpredsednik kompanije „Total“ za jugoistočnu Evropu, Pierre Duhot, predstavio je Prisciliu Dubocage, novu izvršnu direktorku kompanije „Total“ za tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske. Priscilia Dubocage će zvanično preuzeti obaveze izvršnog direktora  od 1. jula 2019.  godine. Ona će naslediti  dosadašnju izvršnu direktorku, Almilu Acan Kahvecioglu, koja je postavljena na drugu poziciju unutar „Total grupe“.

Priscilia Dubocage stiže u Total HUB Balkans iz kancelarije kompanije „Total“ u Keniji  gde je na poziciji mrežnog menadžera uspešno vodila portfolio od 200 benzinskih stanica širom zemlje. Pre toga, od 2014. do 2017. godine Dubocage je bila na poziciji regionalnog menadžera prodaje u Francuskoj. Dubocage poseduje master na polju sagorevanja, zagađenja i rizika po životnu sredinu.

Kao novi Total HUB Balkans izvršni direktor Priscilia Dubocage sa velikim zadovoljstvom prihvata izazov. “Kao izvršni direktor za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku, nije samo moja dužnost, već i zadovoljstvo da održim jake i privilegovane odnose sa našim profesionalnim i privatnim kupcima, našim akcionarima i partnerima. Ponosna sam na priliku da nastavim sa razvojem planova koji su inicirani od strane moje prethodnice, Almile Acan Kahvecioglu, i najavim još više investicija kada je u pitanju obezbeđivanje originalnog proizvoda visokog kvaliteta, dok smo u isto vreme fokusirani na projekte društvene odgovornosti u cilju osnaživanja pomenutih odnosa i održavanja jake pozicije koju „Total“ ima u regionu", izjavila je Priscilia Dubocage.

 

Obraćajući se publici u Francuskoj ambasadi, Almila Acan Kahvecioglu se zahvalila kolegama u Total HUB Balkans na njihovom vrednom radu proteklih 5 godina. „Zajedno smo implementirali više projekata koji su omogućili „Totalu“ da osnaži svoju poziciju u regionu Balkana. Pored onih koji  su fokusirani na naše bliske partnere i kupce, kao što je Rubia karavan namenjen profesionalnim vozačima tokom koga smo posetili Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu sa našim specijalizovanim Rubia kamionom i naše rastuće Total Quartz mreže auto servisa u čitavom regionu, takođe smo jako puno investirali i u društveno odgovorne projekte  kao što je „Na putu za bezbednost dece u saobraćaju“. Značaj pomenutog projekta je prepoznat globalno od strane kompanije „Total“ prvim mestom na internom takmičenju za Inovacije na nivou Evrope, kao i od strane Francusko-srpske privredne komore, koja mu je dodelila Grand Prix 2018 nagradu. Na kraju,  u 2018. godini je ukupan promet Total Hub Balkana dostigao 27 miliona dolara. "

 

Pierre Duhot, potpredsednik kompanije „Total“ za Jugoistočnu Evropu, je za kraj istakao ukupni promet „Total grupe“ u 2018. godini od 50 miliona dolara kada je u pitanju region Balkana, gde je Srbija doprinela sa 13 miliona dolara, Hrvatska sa 6 miliona, i Slovenija sa 28 miliona dolara.

„Total“ je u Srbiji direktno prisutan od 2010. godine kada je izabrao da svoju investiciju za prostor Balkana uloži baš u Srbiju. Filijala „Total Serbia“ d.o.o. direktno je odgovorna za „Total“ kako u Srbiji i na Kosovu, tako i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. „Total Serbia“ d.o.o. je jedini ovlašćeni uvoznik TOTAL i ELF ulja i maziva za našu zemlju. Direktno predstavništvo francuske naftne kompanije na tržištu Srbije garantuje kvalitet proizvoda i pruža mogućnost da se uverite zašto smo među najboljima. Za više informacija posetite www.total-serbia.rs.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!