Trgovina

Radno vreme prodavnica LIDL, IDEA, RODA i MERCATOR

Prateći preporuke nadležnih državnih institucija i Vlade Republike Srbije, radno vreme Lidl-a, IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa širom Srbije biće od 7 do 15 časova, svakog dana u nedelji.

Kompanija Lidl Srbija je uvela izmene radnog vremena svojih prodavnica kako bi omogućili svim građanima da obave kupovinu, a svojim zaposlenima da stignu kućama pre 17 časova.

Sve Lidl prodavnice će do daljeg raditi svakog dana od 07-15 časova.

Kompanija apeluje na svoje potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, poštuju vanredne mere i savete lekara da ostanu kod kuće, kao i da u prodavnicu idu onda kada je zaista neophodno i kupuju racionalno.

Ukoliko se mere ograničenja kretanja budu menjale, može doći i do dodatnih promena radnog vremena Lidl prodavnica, a budući termini kupovine za starije od 65 godina biće posebno najavljeni.

Pratite nas na našem zvaničnom sajtu lidl.rs, kao i na društvenim mrežama za sve aktuelne informacije.

S obzirom na to da su najstariji sugrađani jedna od najranjivijih grupa, kada je reč o Korona virusu, kompanija Mercator-S je donela odluku da nedeljom, u periodu od 4 do 7 sati ujutru, 90 odabranih IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa bude na usluzi samo osobama starijim od 65 godina. Spisak tih prodavnica možete pogledati klikom OVDE.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!