Projekti

Radovan Milojević proglašen za EY Preduzetnika godine

U Kristalnoj dvorani hotela "Hajat", proglašen je šesti po redu EY Preduzetnik godine.

Prestižna nagrada koju dodeljuje revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) ove godine, pala je u ruke gospodina Radovana Milojevića, vlasnika kompanije Stublina, a nagradu su mu uručili predsednik ovogodišnjeg nezavisnog žirija Darko Budeči Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Pored glavne nagrade, priznanja su uručena Milisavu Novičiću, vlasniku kompanije Unipromet u potkategoriji EY "Brzorastući Preduzetnik godine" i Miroslavu Kovačeviću koji stoji ispred porodične kompanije Vinarija Kovačević u potkategoriji EY "Inovativni Preduzetnik godine".

Kompaniju Stublina d.o.o. osnovao je gospodin Radovan Milojević 1993. godine, a danas je u rad kompanije aktivno uključena i druga generacija porodice Milojević. Stublina se uspešno bavi proizvodnjom velikog broja artikala iz oblasti okova za aluminijumsku stolariju. U svom proizvodnom asortimanu Stublina ima preko 800 gotovih proizvoda za potrebe domaćeg i stranog tržišta, u šta spadaju proizvodi velikih serija pogonskih ručica i kvaka, spojnica, brava, prihvatnih ploča, zasuna, okretnih i okretno-nagibnih okova, cilindara, kao i univerzalnih zatvarača vrata, kod nas poznatiji pod brendom "Diplomat".

Izbor za najuspešnijeg preduzetnika u protekloj godini, o kome je odlučivao nezavisni žiri, održan je 22. februara u Kristalnoj dvorani hotela "Hajat Ridžensi" u Beogradu, a ime ovogodišnjeg pobednika je na svečanoj ceremoniji saopštio Darko Budeč, osnivač i vlasnik kompanije "Buck", prvi nosilac nagrade EY Preduzetnik 2012. godine i predsednik ovogodišnjeg nezavisnog žirija.

Ovogodišnji izbor EY Preduzetnik godine podržan je od strane generalnog sponzora, ProCredit banke koja sa glavnim fokusom na sektor MSP više od 15 godina posluje na srpskom tržištu.

Kao nosilac priznanja EY Preduzetnik godine 2017, Radovan Milojević, predstavljaće Republiku Srbiju na izboru za Svetskog EY Preduzetnika godine, u junu mesecu u Monte Karlu.

Pored dobitnika priznanja, u finalu su se za glavnu nagradu po odluci nezavisnog žirija našli su se: Živojin Bolbotinović - Tekijanka; Milan Lončarević - Jasmil; Petar Obradović - Papir Print; Mina Rakićević - Delikos; Bojan Stupar i Igor Vujović Nađ – Fly Fly Travel.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!