Razvoj

Ronaldo platio preko 30.000 evra za vino u restoranu

Kristijano Ronaldo uživa u svakom aspektu svog života, jer je zajedno sa svojom devojkom, Georgijanom Rodrigez skoro popio vino u vrednosti od 34.000 dolara, za samo petnaest minuta tokom dekadentne večere.

Kako javljaju razni mediji, ovaj duo je sa nekoliko svojih prijatelja posetio Scott’s, voljenu destinaciju poznatih u Mejferu, gde su naručili dve flaše retkih i skupocenih pića, jednu za drugom. Slavni fudbaler je prvo naručio Richebourg Grand Cru, najskuplje vino sveta, čija jedna flaša košta oko 20.000 evra. Ovo vintage vino potiče iz francuske Burgundije i toliko je retko da se ne nalazi na meniju koji se nudi običnim gostima. Potom, Ronaldo je poručio Pomerol Petrus Bordo iz 1982. godine, koja ga je koštala neverovatnih 14.000 evra.

Zvezda svetskog fudbala nije preterano marila za veliki račun kada je bilo vreme za polazak. Slavni duo je napustio klub ostavivši skoro punu drugu flašu vina. Kako kaže jedan od izvora: “Ronaldo i njegovi priajtelji bili su ovde malo duže od petnaest minuta. Nisu rezervisali svoja mesta, već su se samo pojavili i seli za bar. Popili su oko čašu i po vina, pre nego što su odjurili da gledaju tenis. Nisu čak ni završili drugu flašu”. Potom, isti izvor je dodao: “Ronaldo je bio dobro raspoložen i hteo je da proslavi nešto”, prenosi Luxlife.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!