Projekti

SEE-IT SUMMIT 2018: Predstavljanje ICT poslovnih inovacija i novih usluga Zapadnog Balkana

Prvi međunarodni ICT sajam na Zapadnom Balkanu, SEE-IT Samit, održaće se od 7. do 9. novembra na Novosadskom sajmu.

Raznovrsnim trodnevnim programom sa 15 konferencija, radionica, panela, B2B sastancima, ekskluzivnom HR uslugom i još mnogo toga, Samit će predstaviti naš region međunarodnim izlagačima, sponzorima, govornicima, investitorima i stručnjacima iz celog sveta.

Jedinstvena HR usluga, u okviru koje će partneri Samita, beogradska kompanija H.art Development Centar realizovati intervjue sa potencijalnim kandidatima za posao, i to na osnovu zahteva samih izlagača, jedna je od inovacija koje će biti predstavljene na sajmu. Pored toga, Start-ap paviljon okupiće raznovrsnu scenu mladih talenata, koji će imati mogućnost da se upoznaju sa investitorima i industrijom. Sajam će biti posvećen i neizbežnom procesu digitalne transformacije u srpskoj industriji, kao i rešenjima koje veštačka inteligencija nudi domaćoj ekonomiji, i još mnogo toga. 

Samit je, između ostalog, podržan od strane Kancelarije za IT i e-upravu pri Vladi Republike Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Nemačko-srpske privredne komore (AHK) i Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj, Nenada Popovića.  

IKT od A-Š od 7. do 9. novembra 2018. u Novom Sadu.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!