Projekti

„Skyline Belgrade“ donirao bicikle deci iz Prihvatilišta u Beogradu

„Skyline Belgrade“, višenamenski kompleks koji se ubrzano gradi u Ulici kneza Miloša, obradovao je biciklima mališane iz Prihvatilišta za decu u Beogradu. Bicikli su podeljeni na odmorištu za bicikliste na Adi Ciganliji, koje je “Skyline Belgrade” letos poklonio ljubiteljima biciklizma.

Uz piknik i pozitivnu atmosferu predstavnici kompanije učinili su ovaj dan posebnim za štićenike Prihvatilišta za decu Beograda, kroz druženje i vožnju novih bicikala. Donaciji se pridružio i influenser Marko Đurić, poznatiji kao Đura fiskultura, koji je sa decom podelio šta ga motiviše i zašto je od svih sportova odabrao baš biciklizam. Kao veliki avanturista i zaljubljenik u sport savetovao je mališane da na vreme odaberu sport koji vole i shvate značaj zdravih životnih navika.

 

Ova inicijativa investitora „Skyline Belgrade“ projekta, pored društveno-odgovornog aspekta, ima za cilj da nas podseti na univerzalne vrednosti i značaj sporta i zdravog života najmlađih, ali i da motiviše velike kompanije da razmišljaju kako bismo mogli zajedničkim trudom da doprinesemo kvalitetnijem savremenom životu.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!