Omladinsko preduzetništvo

Space Rent – kvalitetan prostor za vaš događaj

Da li vam je potreban pristupačan prostor po najpovoljnijim uslovima u gradu? U srcu Beograda, In Centar nudi prostor koji je reprezentativan, inspirativan i funkcionalan.

Različiti tipovi prostora u In Centru omogućavaju održavanje privatnih ili javnih događaja: sastanaka, intervjua, razgovora, seminara, obuka, radionica, škola stranih jezika, konferencija i edukacija. Usluga obuhvata zakup prostora po broju sati ili na osnovu dnevnog korišćenja, uz korišćenje projektora, platna, kompjutera, flipchart table, bele table. Na raspolaganju su i dodatne usluge: posluženje, štampanje, kancelarijski materijal, fotografisanje događaja.

Sala In je kapaciteta 25 mesta i iznajmljuje se na dnevnom nivou. Postoji mogućnost različitog rasporeda stolica i stolova u zavisnosti od potreba klijenta kao i mogućnost uklanjanja nameštaja i iznajmljivanja potpuno prazne sale.

Sala Centar je nešto manja, kapaciteta 15 mesta, ali poseduje sve što poseduje i sala In.

Sala Tim je kapaciteta 6 osoba i iznajmljuje se po satu. Nalazi se u centralnom inspirativnom delu i odvojena je staklenim pregradama što omogućava zvučnu izolaciju.

Ukoliko želite da napravite pauzu, to je moguće učiniti u prijatnoj kuhinji, prostoru za odmor (rest/game room) ili ispred našeg hub-a koji se trenutno pretvara u lepu pešačku zonu. Važno je napomenuti da su sve sale dostupne osobama sa invaliditetom.

Zvučnost adrese, održavanje seminara ili konferencije u salama višeg standarda i biznis orijentisanom prostoru doprinosi imidžu i ozbiljnosti vaše edukacije. Rezervišite sale u našem prostoru u centru Beograda i prenesite svoje znanje vršnjacima i mlađim generacijama.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

IN centarhttp://incentar.org

Naša strategija usmerena je ka socijalnom preduzetništvu, ostvarivanjem sinergije izmedju održivosti i profitabilnosti poslovanja.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!