Finansijske usluge

Šta su finansijski izveštaji?

Mnogi vlasnici malih i srednjih preduzeća ne znaju kako da čitaju izveštaje i oslanjaju se na knjigovođe da im kažu rezultate. Doprinos knjigovođa je dragocen, ali neophodan  je određen nivo znanja vlasnika, radi razumevanja finansijskih izveštaja. Ako možete voditi svoju kompaniju, obezbeđivati posao i platu za svoje zaposlene, možete naučiti da čitate osnovne finansijske izvještaje. Osnove nisu teške i  nisu nuklearna fizika. 

Kroz ovaj i seriju budućih tekstova, autor želi  da vam pomogne da steknete osnovno razumevanje kako čitati finansijske izveštaje. Kao što vas obuka za pružanje prve pomoći uči kako da izvodite osnove srčane reanimacije, tekstovi će vam pojasniti kako da čitate osnovne delove finansijskih izveštaja. Ipak, tekstovi ne mogu učiniti  da postanete stručnjak za knjigovodstvo (baš kao što vas kurs prve pomoći neće učiniti kardiologom), ali vam mogu  pružiti mogućnosti da shvatite važnost razumevanja finansijskih izveštaja i dobijete osnovnu finansijsku pismenost, koja će demistifikovati cifre koje se nalaze u izveštajima.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

GM Konsaltinghttp://www.gmkonsalting.com/

GM Konsalting doo je osnovan  2001. godine, sa misijom da pomogne malim i srednjim preduzećima da povećaju konkurentnost i profitabilnost svog poslovanja i ubrzaju rast i razvoj.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!