Projekti

Takmičenje za najbolje inovacije Srbije - Jedinstvena prilika na “Startap paviljonu” tokom SEE-IT Samita

Neafirmisani inovatori i startapi iz naše zemlje imaće priliku da svoje ideje i njihov tržišni potencijal predstave kroz učešće na „Startap paviljonu“, od 7. do 9. novembra na Novosadskom sajmu.

Pored radionica i panela, na tom paviljonu biće organizovano i takmičenje „Startap Srbija 2018“ SEE-IT Samita za tehnološke inovacije i specijalno takmičenje „Future Agro Challenge Srbija“, za inovacije u oblasti poljoprivrede, čiji će pobednici imati priliku da predstavljaju našu zemlju na svetskom finalu u Grčkoj, na proleće 2019. godine. Učešće na „Startap paviljonu“ i takmičenjima je besplatno.

Učesnici „Startap paviljona“ dobiće mogućnost da sarađuju sa stručnjacima i mentorima koji će ih usmeriti kako da započnu ili vode svoj posao. Finalisti takmičenja biće pozvani da se u „butkampu“ pripremaju za takmičarsko finale i osvajanje pobedničkih titula, vrednih novčanih nagrada i poslovnih šansi sa kompanijama iz celog sveta, predstavnicima fondova, investitorima i biznis anđelima.

“Želimo da našim izlagačima, a naročito takmičarima, pružimo nesvakidašnje iskustvo učešća i nastupa na ovom zaista zadivljujućem događaju”, izjavila je Aleksandra Karan, menadžer Srbija Startapa. - Retka su mesta i prilike gde mlade kompanije mogu da stanu rame uz rame sa vodećim predstavnicima biznisa, a misija organizacije Srbija Startap je da usmeri energiju i resurse upravo na one koji dolaze. SEE-IT Samit je doveo svet na jedno mesto, a mi želimo da startap kompanije nakon nastupa i učešća na takmičenjima sa ovog događaja ponesu sliku o sebi kao delu tog sveta.

Pozivamo sve inovativne startape da se prijave za besplatno učešće na „Startap paviljonu“ i pošalju prijavu za takmičenje. Više detalja o uslovima i pravilima zainteresovani mogu pročitati u pozivu koji je objavljen na sajtu SEE-IT Samita (https://www.see-it-summit.com/SIS18/Public/Content.aspx?ID=75&sortMenu=107000).

Startapi koji žele da učestvuju na takmičenju i saznaju više o uslovima i kreterijumima za ocenjivanje, mogu da se prijave za INFO DAN (https://goo.gl/KfrDBx), koji će biti održan u utorak, 23. oktobra 2018. godine u 18 sati u Salonu u Radničkoj 27 (www.salonuradnickoj.rs) u Novom Sadu.

Program „Startap Paviljona“, kao i takmičenja „Startap Srbija 2018“ i „Future Agro Challenge Srbija“ organizuju SEE-IT Samit, Srbija Startap i Salon u Radničkoj. Sponzori programa su NLB banka, Erste banka, Novosadski sajam, Mad Strategy i ResEnva Consulting. Za sva dodatna pitanja zainteresovani se mogu obratiti na mejl adresu startupserbia@see-it-summit.com.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!