Mobilni uređaji

Tonino Lamborghini ALPHA-ONE, zvučniji od iPhone-a

Tonino Lamborghini ALPHA-ONE pametni telefon. Savršena mešavina Lamborghini nasleđa i najnovije IT tehnologije.

ALPHA-ONE je Andorid pametni telefon sa dva mesta za SIM kartice i kombinuje tehnologiju sa čistim luksuzom. Napravljen je od najboljih materijala, uključujući ručno obrađenu Italijansku kožu i tečnu leguru razvijenu specijalno da odoli koroziji, dok je u isto vreme vrlo lagana. Ključne funkcije obuhvataju super brzi skener otiska prstiju radi bezbednosti i jednostavnosti korišćenja, Qualcomm Snapdragon 820 procesor, prednju kameru od 8 Mpx i zadnju od 20 Mpx sa optičkom i digitalnom stabilizacijom i kvalitetnim audio sistemom koji koristi Dobly Dual zvučnike.

Ferruccio Lamborghini, prvi sin Tonino Lamborghini i potpredsednik Italijanske kompanije je izjavio: „Isto kao traktor – savršen simbol vođe koji za sobom povlači ostale – koji je označio početak uspeha Lamborghini porodice pre 70 godina –ALPHA ONE je luksuzan pametni telefon posvećen Alpha ljudima, pravim vođama sa pokretačkom snagom“. ALPHA ONE će doneti svojim korisnicima novo digitalno iskustvo. Ovaj novi pametni telefon kombinuje jedinstven dizajn, luksuzne materijale, specijalnu tehnologiju i snagu Tonino Lamborghini brenda. To je savršena mešavina Lamborghini zaostavštine i moderne IT tehnologije.

Dupli zvučnici ALPHA-ONE koriste Dolby Atmos digitalni surround zvuk koji stvaraju osećaj kao da se nalazite u sred akcije, sa kvalitetnim 3D zvukom.  Prednja kamera od 8 Mpx i zadnja kamera od 20 Mpx prave fotografije odličnog kvaliteta sa optičkom i digitalnom stabilizacije slike.

ALPHA-ONE poseduje Qualcomm Snapdragon 820 procesor, 4GB RAM memorije + 64GB interne memorije koja se može proširiti uz pomoć mikro-SD kartice od 128 GB. ALPHA-ONE dolazi sa Android Nougat (7.0) operativnim sistemom. Maksimalan kapacitet baterije je 3.250 mAh, što omogućava 314h u režimu pripravnosti i do 13h pričanja. Telefon podržava Quick Charge funkciju sa USB priključkom tipa C. Senzor otiska prstiju na pozadini telefona poboljšava iskustvo korišćenja i bezbednosti.

WQHD AMOLED ekran sa dijagonalom od 5,5“ je prekriven sa Gorilla 4 staklom i čini svaki detalj živopisnijim i bistrim. To je sloj koji sprečava ostavljanje otisaka i veoma je osetljiv na dodir: pogodan za korišćenje sa mokrim rukama ili rukavicama, po nepogodnim vremenskim uslovima. 

Cena ovog uređaja je 2.500 dolara.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!