Saobraćaj i transport

"Transavia" udvostručuje broj letova Beograd Amsterdam

Avio kompanija Transavia planira uskoro da poveća broj letova između Beograda i Amsterdama sa dosadašnja tri na ukupno šest.

Dodatni letovi će biti uvedeni tokom februara, a predviđeni su za ponedeljak, sredu i petak, pa će avio kompanija leteli na liniji Beograd Amsterdam svim danima osim subotom, a novi letovi će biti zvanično najavljeni 20. septembra, kada će biti poznati svi detalji.

Letovi Beograd Amsterdam se trenutno obavljaju utorkom, četvrtkom i nedeljom, a avio kompanija Transavia koristi letelicu Boeing 737-700 sa 149 putničkih mesta.

Avio kompanija Transavia počela je da leti između Beograda i Amsterdama početkom aprila, a po rečima predstavnika kompanije, linija je zabeležila veliki uspeh, pa je zbog potražnje odlučeno da se duplira broj letova.

Trenutno avio kompanija Air Serbia obavlja deset letova nedeljno do Amsterdama, a low cost avio kompanija Wizz Air do drugog holandskog grada, Eindhovena, koji je takođe popularna opcija zbog pristupačne cene avio karata.

Pojedini stručnjaci predviđaju da će povećanje broja letova osim boljih veza između dva grada, mogla rezultovati i nižom cenom avio karti za letove za Holandiju u narednom periodu.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!