Trgovina

Uskočimo u modnu 2019.

Belgrade Fashion Week i brend Perwoll u sredu 26. decembra od 18 – 22h u TC Rajićeva, organizuju „uskakanje u modnu 2019.’’, uz sjajne modele domaćih modnih dizajnera, izložbu fotografija Miše Obradovića, novogodišnji koktel i druženje.

U autentičnom Pop Up concept prostoru - BFW choice na drugom spratu Rajićeva Shopping Centra i posebnom Perwoll kutku biće održana i mini revija najboljih outfita sezone. Perwoll je čest izbor modnih dizajnera za negu delikatinih tkanina, njihov prijateljski odnos se godinama čuva, te je tako Perwoll pripremio poklon iznenađenje za sve ljubitelje mode koji podržavaju rad mladih i samostalnih dizajnera.

Biće ovo jedinstvena prilika da u nesvakidašnjem ambijentu, uživajući u modnim „specijalitetima“ mnogi odaberu svoj novogodišnji outfit, podrže mlade umetnike i sami budu nagrađeni.

POP UP STORE – BFW CHOICE je prvi koncept store u nekom od beogradskih shopping molova koji nudi najbolji izbor dizajnerske odeće preko 30 domaćih dizajnera. Ova izložbeno-prodajna postavka realizovana je u okviru udruženja dizajnera BFW Design Collective. Kroz atraktivan ženski i muški asortiman, zanimljiv izbor obuće i aksesoara, Belgrade Fashion Week je omogućio i široj publici adekvatno konzumiranje domaće autorske mode, ali i sjajne kombinacije prilagodjene novogodišnjim praznicima i aktuelnoj sezoni.

Henkel posluje u svetu sa dobro izbalansiranim i diversifikovanim portfoliom. Kompanija je na vodećoj poziciji sa svoje tri poslovne jedinice u poslovanju sa industrijom i potrošačima zahvaljujući snažnim brendovima, inovacijama i tehnologijama. Poslovna jedinica Adhezivi Tehnologije kompanije Henkel je globalni lider na tržištu lepkova - u svim segmentima industrije širom sveta. U poslovnim jedinicama Deterdženti i kućna hemija i Kozmetika, Henkel drži vodeću poziciju na mnogim tržištima i u mnogim kategorijama širom sveta. Henkel je osnovan 1876. godine, a sada iza sebe ima više od 140 godina uspeha. U 2017. godini Henkel je objavio da su prodaja dostigla 20 milijardi evra i da je ostvaren korigovana operativna dobit od oko 3,5 milijarde evra. U ukupnoj prodaji vodećih brendova tri poslovne jedinice kompanije – Loctite, Schwarzkopf i Persil – ostvareno je 6,4 milijarde evra. Henkel zapošljava više od 53.000 ljudi širom sveta - u strastvenom i veoma raznovrsnom timu, koga ujedinjuje snažna kultura kompanije, zajednički cilj stvaranje održive vrednosti i zajedničke vrednosti. Kao prepoznat lider u održivosti, Henkel drži vodeću poziciju prema mnogim međunarodnim indeksima i listama. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX. Za više informacija, posetite www.henkel.com

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!