Društvo

Vesić pozvao kompanije da se uključe u program seniorskih kartica i odreknu dela profita

Gradski menadžer Goran Vesić pozvao je kompanije da se uključe u program seniorskih kartica i time pokažu društvenu odgovornost i odreknu se dela profita.

"Naša politika je da brinemo o najstarima", poručio je Vesić tokom posete Obrenovcu, gde je izrazio zadovoljstvo što se program seniorske kartice na teritoriji Beograda uspešno razvija i što više penzionera i kompanija ulazi u taj program. 

"Sve više kompanija ulazi u program i nudi popuste penzionerima, a jedna od njih i javno preduzeće Sportsko-kulturni centar Obrenovac", naveo je Vesić tokom obilaska tog preduzeća. 

Predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković naveo je da je opština pozvala privatne kompanije da učestvuju u tom programu i više od 20 kompanija se odazvalo i biće u sistemu popusta za penzionere sa teritorije te gradske opštine. 

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević rekla je da se veliki broj penzionera sa teritorije Obrenovac odazvao projektu i počeo da koristi senior karticu. 

"Cilj je da oni tu karticu koriste u Obrenovcu, ali i pored toga sa njom mogu da ostvare popuste u više od 250 prodajnih objekata na teritoriji Beograda", rekla je Stanisavljevićeva

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!