Vesti dana

Na Gradini 40 minuta, čekanje i na granici sa Crnom Gorom

Na graničnom prelazu Gradina na ulazu u Srbiju pojačan je saobraćaj, gde vozači čekaju oko 40 minuta, a veći broj vozila se beleži i na granici sa Crnom Gorom na izlazu iz naše zemlje na prelazima Gostun i Špiljani.

Neobičan hotel - nudi sobe na otvorenom

Ako želite direktan spoj sa prirodom, ali niste oduševljeni idejom da veče provedete u vreći za spavanje, sigurni smo da ćete biti oduševljeni ovim sjajnim arhitektonskim rešenjem. Ono pruža ljudima radost spavanja ispod zvezda i odmora u udobnom hotelskom krevetu.

Stanovi u Beogradu skuplji u odnosu na gradove u regionu

Beograd je poslednjih sto godina jedan od najatraktivnijih destinacija za migracije na teritoriji zapadnog Balkana. Uvek se traži kvadrat više. Zbog velike potražnje stanova, razvijene infrastrukture, mogućnosti zaposlenja, vrednost nekretnina u srpskoj metropoli daleko je veća od ostalih većih gradova u regionu.

Dnevni izveštaj sa svetskih berzi 21.08.2018.

Na nemačkom tržištu akcija najveći dobitak zabeležile su kompanije iz sektora farmacije, hemije i baznih materijala.

Venecuela uvodi nove mere zbog hiperinflacije, građani u redovima ispred prodavnica

Građani Venecuele uspaničeno su uoči vikenda u dugim redovima isped prodavnica čekali kako bi kupili zalihe namirnica pre nego što nove mere protiv hiperinflacije stupe na snagu.

Na tender za RTB Bor prijavile se tri kompanije

Na tender za strateškog partnera za Rudarsko-topioničarski basen (RTB) prijavile su se tri kompanije iz Kanade, Kine i Rusije, saopštilo je Ministarstvo privrede Srbije.

Kineska kompanija gradi fabriku guma u Zrenjaninu i ulaže milijardu dolara

Kineska kompanija za proizvodnju automobilskih guma "Šandong Linglong" objavila je da planira investicioni projekat u Srbiji vredan 994,4 miliona dolara (870,4 miliona evra), prenosi "Jahu njuz".

Đoković za istoriju – kompletirao "Zlatni masters"

Svetski mediji ne štede komplimente na račun Novaka Đokovića, nakon što je srpski teniser osvajanjem turnira u Sinsinatiju postao prvi igrač u istoriji koji je kompletirao "Zlatni masters".

Dnevni izveštaj sa svetskih berzi 20.08.2018.

Na američkom tržištu akcija najveći dobitak zabeležile su kompanije iz sektora baznih materijala, industrije i usluga.

“Apple” bi mogao da preuzme “Teslu”

Kompanija “Apple” bi mogla da odluči da preuzme “Teslu”, piše Business Insider.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!