Vesti dana

“Viktorija grupu” kupuju Amerikanci?

Američki konzorcijum, koji čine York Capital Management i Elements Capital Partners, dostavio je ponudu za otkup akcija Viktorija Grupe sa namerom da investira u poljoprivredni sektor u Srbiji.

Uskoro pravo na staž i penziju za rad u Rusiji

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević izjavio je da se za mesec dаnа očekuje potpisivаnje Sporаzumа o socijаlnoj zаštiti koji bi omogućio grаđаnimа Srbije koji rаde u Rusiji dа ostvаre prаvo nа stаž.

Javni dug Srbije iznosi 62,7 odsto BDP - Vučić: Napredujemo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izneo podatak da javni dug Srbije sada iznosi 62,7 odsto BDP, dok je kada je postao premijer iznosio 76,5 odsto.

Predsednik Zimbabvea Robert Mugabe, i pored tvrdnji da će vladati do smrti, podneo ostavku

Predsednik Zimbabvea Robert Mugabe je podneo ostavku, saopštio je predsedavajući parlamenta Jakob Mudenda, prenosi BBC.

Teslin električni kamion ima potencijal, ali Mask bira pogrešno tržište

Električni kamioni mogli bi da se prodaju brže od automobila, ali postoji opasnost da se Tesla usmeri na pogrešno tržište.

Uber pokušao da zataška sajbernapad, kada su objavljeni lični podaci 57 miliona ljudi

Uber je, navodno, platio hakerima 100.000 dolara kako bi prikrio sajbernapad, koji se dogodio 2016. godine, koji je javnosti izložio lične podatke preko 57 miliona ljudi, među kojima su podaci vozača Ubera i mnogih drugih.

Ethereum startap kao uspešna prevara

Startap Confido, koji je na Ethereum platformi pokrenuo kampanju za prikupljanje sredstava, takozvani Initial Coin Offering (ICO), nestao je sa interneta, a pošto je uspeo da prikupi 375 hiljada dolara.

Opel pojačava poslovanje u Južnoj Africi

Novi početak za Opel u Južnoj Africi: od 1. januara 2018. pa nadalje, Opel će svoja vozila prodavati uz pomoć Unitrans Automotivea, poznatog imena u južnoafričkim poslovnim krugovima.

Android uređaji prate vašu lokaciju i kad su servisi za lokaciju isključeni

Deljenje lokacije je jedan od servisa koji većina korisnika drži isključenim, zbog čuvanja baterije ili zaštite privatnosti, ali prema najnovijim istraživanjima od strane Quartz-a, Android uređaji skupljaju i šalju podatke čak i kada je opcija isključena.

Zašto tokom noći ne treba ostaviti uključen Wi-Fi?

Ako ste se zapitali da li vaši uređaji treba da budu spojeni na internet i tokom noći, dok spavate, postoji jedan logičan razlog zbog kojeg to ne biste trebali činiti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!