Vesti dana

Podržimo naše heroje – Upiši 7 i pošalji SMS na 2407

Dok mi sedimo kod kuće, strepimo i čuvamo sebe i najbliže, njihov posao je da čuvaju sve nas. Spremnost zdravstvenih radnika naše zemlje da se bore protiv pošasti koja je napala ceo svet, da nesebično žrtvuju svoje zdravlje i živote inspirisala je Fondaciju “Budi srećan” da pokrene konkretnu akciju podrške herojima našeg doba.

Kineski stručnjaci posetili Gerontološki centar - Dom Bežanijska kosa

Stručnjaci iz Narodne Republike Kine posetili su Gerontološki centar – Dom Bežanijska kosa, kako bi sagledali sve mere koje je sprovela Vlada Srbije, kada je u pitanju zaštita najstarijih građana Republike Srbije od virusa COVID-19, i predložili eventualne dodatne mere koje bi unapredile već postojeće stanje.

Sleteo prvi avion s ruskom pomoći Srbiji

Prvi avion iljušin s ruskom pomoći za Srbiju sleteo je na aerodrom u Batajnici.

Nastavlja se pad cena nafte

Cene nafte potonule su nakon snažnog oporavka u četvrtak, a i azijske berze su ušle u „crveno”, jer investitori sumnjaju u postizanje naftnog dogovora između Saudijske Arabije i Rusije, koji je najavio američki predsednik Donald Tramp.

“ZiJin” duplira proizvodnju u RTB "Bor"

Kineska kompanija "ZiJin", planira da u Rudarsko-topionićarskom basenu (RTB) "Bor", ove godine proizvede 90 hiljada tona bakra, 1.833 kilograma zlata i blizu 12 tone srebra – saznaju "Novosti".

EU donirala Srbiji 4,9 miliona evra za nabavku medicinske opreme

Evropska unija donirala je Srbiji 4,9 miliona evra, za potrebe nabavke medicinske opreme, kao pomoć u borbi protiv pandemije Covida 19.

Kompanija EKO Serbia donirala 5 miliona dinara za borbu protiv korona virusa

EKO Serbia, mreža benzinskih stanica, donirala je 5 miliona dinara za nabavku medicinske opreme u cilju podrške naporima za sprečavanje širenja bolesti COVID-19.

Zdravlje i odgovornost: usluge Milenijum osiguranja dostupne online i putem telefona

Usled aktuelne situacije sa korona virusom u našoj zemlji i proglašenja vanrednog stanja, kompanija „Milenijum osiguranje“ a.d.o., preduzela je mere zaštite svojih klijenata i zaposlenih u skladu sa preporukama državnih i zdravstvenih institucija, u cilju prevencije i sprečavanja daljeg širenja virusa „Covid -19“.

Kompanija "Integra Construction KZ" iz Kazahstana uplatila tri miliona dinara za pomoć Srbiji u borbi protiv korone

Kompanija za građenje, remont i održavanje pruga "ZGOP" iz Novog Sada, koja je od 2017. godine u vlasništvu kazahstanske kompanije "Integra Construction KZ", donela je odluku da uplati tri miliona dinara u Fond za borbu protiv virusa COVID-19.

Ne moramo da se vidimo da bismo zajedno popili kafu

Na nama je da nađemo način da ostanemo bliski i bezbedni i da se ne odreknemo omiljenih trenutaka kao što je ispijanje omiljene sveže mlevene kafe.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!