Vesti dana | Berza

Privremeni oporavak dolara biće kratkog daha?

Dolar je ostvario mali oporavak jer su ga investitori kupovali nakon pada na trogodišnji minimum, iako analitičari veruju da će oporavak biti kratkog daha.

Osnivač etereuma: Uložite onoliko koliko ste spremni da izgubite

"Virtuelne valute su i dalje nova klasa u svetu imovine i mogle bi drastično da padnu u bilo kom trenutku", rekao je osnivač druge najsnažnije kriptovalute, etereuma, Vitalik Buterin.

Dnevni izveštaj sa svetskih berzi 20.02.2018.

Posle praznika, danas će raditi Njujorška berza. Cena zlata je u padu već treći dan za redom. Dok je sirova nafta Brent u padu, cena sirove nafte WTI nastavlja rast.

Bitkoin probio psihološki prag - Vrednost iznad 10.000 dolara

Virtuelna valuta bitkoin po prvi put se popela na 10.000 dolara po tokenu u dve nedelje.

Dnevni izveštaj sa berze 19.02.2018.

Američko tržište akcija je u petak zabeležilo mešovite rezultate, cena zlata je oslabila, dok je vrednost sirove nafte ojačala, tokom azijskog trgovanja.

Dnevni izveštaj sa svetskih berzi

Američko tržište akcija je ojačalo u sredu. Cena zlata je oslabila tokom azijskog trgovanja, a cena sirove nafte je ojačala.

Vajdman: Za stabilne ekonomije nam ne trebaju digitalne valute

Digitalne valute nisu zamena za konvencionalni novac koji izdaju i kojim upravljaju centralne banke, izjavio je danas član Upravnog odbora Evopske centralne banke, Jens Vajdman.

Dnevni izveštaj sa svetskih berzi

Američko tržište akcija je u utorak zabeležio rast. Cene zlata i sirove nafte su ojačale tokom azijskog trgovanja.

Bitkoin ojačao na 9.000 dolara

Najveća svetska kriptovaluta, bitkoin, danas je nastavila oporavak, pošto strah od uvođenja stroge regulative, koji je uzrokovao pad njene vrednosti, pokazuje znake jenjavanja.

Volstrit beleži rast indeksa i jačanje dolara

Akcije na evropskim berzama i na Volstritu su u pozitivnom raspoloženju zakoračile u ovu nedelju, oporavljajući se delimično od prošlonedeljnih gubitaka.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!