Vesti dana | Projekti

DIGITAL FASHION WEEK SERBIA

Digital Fashion Week Serbia u organizaciji Color Media Communications i Serbia Fashion Week je prvi 100% digitalni događaj gde modni zaljubljenici mogu videti relevantne srpske i inostrane dizajnere, i imaju priliku da uživaju u aktuelnim kolekcijama direktno iz udobnosti svog doma.

Kompanija dm drogerie markt donirala Institutu „Batut“ respiratore u vrednosti od 36.000 evra

Kompanija dm drogerie markt donirala je dva medicinska respiratora ukupne vrednosti od 36.000 evra Institutu za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut“ s ciljem da doprinese borbi protiv virusa korona, ali i da olakša oporavak hroničnim bolesnicima koji se leče u zdravstvenim ustanovama širom naše zemlje.

KAFE BAR 16 u kome rade deca iz svratišta obezbedio opstanak crowdfunding kampanjom

Kafe bar 16, čiji je opstanak bio ugrožen posledicama aktuelne pandemije, za samo 8 dana crowdfunding kampanje #Podrži16 prikupio je oko milion i dve stotine hiljada dinara neophodnih za opstanak, plate zaposlenih i eventualno zapošljavanje novih radnika tokom naredne godine.

20. beogradski ekonomski forum

Ekonomski samit, koji se održava dvadeseti put i koji je ove godine preimenovan u 20. beogradski ekonomski forum održava se u ponedeljak i utorak, 23. i 24. novembra 2020. u digitalnom formatu.

Upoznajte Viberove heroje-Inovativna umetnica iz Srbije, doktorka koja je spojila roditelje i njihove prevremeno rođene bebe i mnogi drugi

Najpopularnija komunikaciona platforma u Srbiji obeležava 10. rođendan mini-dokumentarcem kojim pokazuje kako su ljudi pomoću Vibera promenili nabolje živote sebi, ali i drugima.

U Novom Sadu otvoren The Empty Shop, popularna radnja u Promenadi gde kupci donose svoju garderobu

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha, šoping centar Promenada Novi Sad, u saradnji sa Crvenim Krstom Vojvodine, i ove jeseni otvara najhumaniju radnju u gradu.

TREĆE IZDANJE PARISKOG MIROVNOG FORUMA – ZA NOVE ODGOVORE NA KOVID KRIZU

Treće izdanje Pariskog mirovnog foruma ove godine održava se od 11. – 13. novembra u online formatu. Učestvujte onlajn i doživite jedinstveno imerzivno iskustvo.

Perwoll Fashion Week Digital je počeo!

Prvo digitalno izdanje Perwoll Fashion Week-a otvoreno je emitovanjem specijalnog video materijala pod simboličnim nazivom Opening Act. Na ovaj način najavljen je sadržaj projekta u okviru kojeg će se do 7. novembra emitovati različiti video formati dizajnerskih revija, održavati društveno odgovorne akcije i paneli i promovisati najmlađi talenti iz sveta mode.

Održana promocija Digital_Fashion_Week/Serbia

U prijatnom ambijentu izložbe "Paja Jovanović: jedan slikar, 12 fotografa, 24 umetnička dela" koju su zajedno pripremili Muzej grada Beograda i Color Media Communications, zvanično je predstavljen projekat Digital Fashion Week/Serbia koji će udruženim snagama pripremati i kasnije emitovati na svojim kanalima Serbia Fashion Week i Color Media Communications poslednje nedelje u novembru, od 20.11. do 27.11.2020.

Izdvajanja za ekologiju podići za 500 miliona evra godišnje

Povećanje stope sakupljanja i reciklaže stakla, baterija i sijalica za 20% u narednih nekoliko godina, kao i razvoj modela cirkularne ekonomije koji bi omogućio otvaranje 30.000 novih radnih mesta, glavni su ciljevi zelenih projekata koje je NALED pokrenuo u cilju podrške zaštiti životne sredine, a koji su danas predstavljeni na Mikser Festivalu 2020.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!