Proizvodnja hrane i pića

"Voda voda" osvaja tržišta zemalja Bliskog istoka

Od prošle godine srpsku "Voda vodu" piju Kuvajćani, a uskoro će se ova voda iz Banje Vrujci naći i na tržištima tri zemlje Zaliva. Kompanija "Voda voda" potpisala je sporazume o izvozu i distribuciji ove vode u Bahrein, Katar i Saudijsku Arabiju, nakon što je lane ostvarila veliki uspeh na tržištu Kuvajta.

Sporazume su potpisali kreator brenda "Voda voda" Vojin Đorđević i distributeri iz Katara, Bahreina i Saudijske Arabije, koji su se saglasili da je potencijal srpskog proizvoda veliki i da će se uskoro proširiti na ceo Bliski istok. Đorđević očekuje da će do kraja godine biti potpisani sporazumi i sa Ujedinjenim Arapskih Emiratima i Jemenom.

Kada je reč o količinama, koje će taj srpski proizvod izvesti u zemlje Zaliva, Đorđević navodi da je sa partenrima dogovoreno da za prvu godinu isporuče 10 miliona litara, prenose "Večernje novosti".

“Naše zemlje uvoze samo kvalitetne proizvode, a upravo takav je "voda voda" i zato je dobro prihvaćena u zemljama Zaliva”, rekao je Abdulazis Abdin, generalni menadžer kompanije "Karo dženeral trejding" iz Kuvajta.

 
 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!