Saobraćaj i transport

Wizz Aira obezbeđuje 20 odsto popusta na rezervacije u toku dana

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, danas nudi popust od 20 odsto na sve letove koji se rezervišu u toku dana.

Svi ljubitelji putovanja kojima je dosta temperatura u minusu i koji sanjaju o letnjem suncu više ne moraju da sanjare!

Uz početnu cenu avionskih karata od samo  1799 dinara, pravo je vreme da rezervišete let do neke od brojnih sunčanih destinacija u ponudi Wizz Aira, kao što su letovi iz Beograda za Maltu ili Larnaku na Kipru.

Sve svoje rezervisane karte u toku današnjeg dana možete iskoristiti na svim letovima i destinacijama iz Beograda i Niša koji su u ponudi do 31.maja.

Za putnike koji žele da obezbede neku od najpovoljnijih karata koje se danas nude ali nisu sigurni sa kim će putovati, Wizz Air nudi uslugu fleksibilnog saputnika. Uz malu naknadu, putnici mogu da rezervišu kartu i prijave ime saputnika tek prilikom čekiranja.

Ove karte sa popustom su ponudi samo do 23.59h večeras, zato požurite da rezervišete let po povoljnoj ceni.

Napomena:

- Popust od 20 odsto se odnosi na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse. Promocija važi 01. marta od 00.00h do 23.59h po centralnoevropskom vremenu. Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 31. maja 2018. Cena se odnosi samo na rezervacije na sajtu wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ.

- Karta u jednom smeru uključujući sve takse i obavezne troškove

Wizz Air je najveća low coast avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 88 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 27 aerodroma i povezuje 145 destinacija u 44 zemlje. Wizz Air ima tim od oko 3.500 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i veoma niske cene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor 28,2 miliona putnika u 2017. godini. Wizz Air je član Londonske berze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registrovan u okviru programa Kontrole operativne bezbednosti (IOSA) Međunarodne asocijacije.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!