Obrazovanje i posao

25.10.2017. - Modeli zarada i metode procene uspešnosti zaposlenih

Obuka koja će Vam pomoći da povećate kvalitet i efikasnost!

Cilj obuke?

Predstavljanje primenjivih metoda za merenja učinka i modela zarada zaposlenih. Analiza metoda i kriterijuma procene radnog učinka zaposlenih. Prikaz većeg broja praktičnih kriterijuma i efekata do kojih dovodi njihova primena. Analiza većeg broja upitnika.

Kome je namenjen?

Zaposlenima na pozicijama u ljudskim resursima i kontroli kvaliteta, vlasnicima, direktorima i upravljačkoj strukturi. Obuku preporučujemo i svima koji upravljaju bilo kojem broju ljudi, jer će na jednom mestu dobiti potrebna znanja za procenu rada zaposlenih koje vode i time poboljšati svoje rezultate, bez obriza da li na nivou firme postoji sistem za merenje učinka.

Šta polaznici dobijaju?

Dobru osnovu za započinjanje procesa izrade i uvođenja sistema. Kroz praktične modele, ali i prenošenje iskustava stečenih na izradi sistema kod nas i u inostranstvu, ukazaćemo na prednosti korišćenja različitih modela u zavisnosti od pozicije. Polaznici dobijaju i detaljno urađene modele platnih struktura, sistem za merenje učinka u excel formatu, veliki broj parametara i gotove upitnike koji se korite u procesu procene rezultata zaposlenih.

Predavač?

Ivan Marković, iConsult d.o.o., konsultant i šef tima za izradu sistema za merenje učinka zaposlenih, sertifikovani predavač sa više od 350 održanih obuka. Zbog specifične pozicije i rada sa velikim brojem privrednih društava, stekao je sveobuhvatan pregled problema sa kojim se organizacije suočavaju u procesima vezanim za strukturu zarada i merenje učinka zaposlenih.

Metodologija predavanja?

- Interaktivna mentorska obuka.
- Broj polaznika je ograničen na 5.
- Spoj predavanja, analiza modela i slučaja, diskusije i praktičnog rada. Mogućnost da se pitanja postave u svakom trenutku. 

 

Zašto je važno meriti učinak?

Ukratko, merenje učinka smanjuje broj grešaka i povećava produktivnost zaposlenih, što dovodi do boljih rezultata. Koristi nisu samo finansijske, već i organizacione, jer je zaposlenima jasnije šta su ciljevi koje treba da dostignu i tome prilagođavaju svoj rad. Metode koje se koriste pomažu da se identifikuju oblasti u kojima je potrebno poboljšanje rada i kompetencija. Pored povećanja produktivnosti i smanjenja troškova, prisutno je i povećanje discipline zaposlenih, pa je korist višestruka.

Da li je obuka prilagođena manjim ili velikim organizacijama?

Obuka je prilagođena učinku i zaradama, bez obzira da li se radi o manjoj ili većoj organizaciji. Predavač ima iskustvo u radom sa organizacijama različitih veličina. Zato je obuku osmislio tako da znanje mogu primeniti svi, a primeri koje se navode su raznovrsni. Zbog rada u izuzetno maloj grupi (do 5 polaznika), predavač ima mogućnost da primere dodatno prilagodi samoj grupi.

Koja prethodna znanja moram da imam?

Dovoljno je opšte razumevanje poslovnih procesa, a rad u grupi od samo 5 polaznika daje mogućnost predavaču da pruži sva potrebna objašnjenja, ako za tim ima potrebe.

Više informacija možete pronaći OVDE.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!