Finansijske usluge

Addiko banka donirala Institutu „Torlak“ dva miliona dinara

Addiko banka je donirala Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak" iznos od dva miliona dinara koji će biti iskorišćen za kupovinu neophodnog laboratorijskog materijala, kako bi se u narednom periodu realizovao što veći obuhvat testiranja stanovnika Srbije na korona virus.

„Svesni smo značaja koji ima nacionalna institucija sa međunarodnim ugledom kao što je Institut ’Torlak’ u zaštiti javnog zdravlja, a posebno u trenutnim vanrednim okolnostima usled epidemije korona virusa koja utiče na život svih građana Srbije. Kako je u ovom momentu jedna od ključnih mera u delovanju protiv širenja epidemije brzo reagovanje, testiranje što većeg broja ljudi i obrada tih rezultata, želimo da damo doprinos u ovoj borbi u kojoj svi zajedno učestvujemo. Veoma je važno da u ovom periodu budemo savesni i ujedinjeni i da svako od nas pokaže odgovornost prema svojoj okolini, a mi kao banka na ovaj način pružamo podršku i širem delu zajednice u kojoj poslujemo“, izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Addiko banka je u uslovima vanredne situacije preduzela sve mere predostrožnosti koje je donela Vlada Republike Srbije, u ekspoziturama se striktno poštuju sve propisane higijenske mere zaštite prema klijentima i zaposlenima, a svi koji mogu od prvih dana vanrednog stanja rade od kuće. Addiko banka omogućava svojim klijentima da obave sve bankarske poslove brzo i sigurno, iz udobnosti svog doma, putem mBanking ili ebanking aplikacije, što predstavlja dodatnu pogodnost u uslovima ograničenog kretanja koje je na snazi, u skladu sa preporukom #ostanikodkuće.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!