Projekti

Aleksandar Saša Đorđević podržao osnivanje UNICEF-ovog Plavog kluba koji okuplja lidere u našoj zemlji

Nacionalni ambasador UNICEF-a, Aleksandar Saša Đorđević, pozvao je lidere i uspešne pojedince iz sveta biznisa u našoj zemlji da se pridruže UNICEF-ovom Plavom klubu koji okuplja velikodušne pojedince koji žele da podrže decu i mlade u našoj zemlji.

„Svoj uspeh i pobede dugujem onima kojima je bilo stalo da kao dete uspem i postignem najviše što mogu. Taj dar koji sam dobio, danas želim da vratim svoj deci Srbije. Pozivam i vas koji ste osetili i ostvarili poslovne i životne uspehe da mi se u tome pridružite kao članovi UNICEF-ovog Plavog kluba“, tim je rečima Nacionalni ambasador UNICEF-a, proslavljeni košarkaš i trener Saša Đorđević pozvao sve učesnike Kopaonik biznis foruma da se pridruže novoj zajednici poslovnih lidera i vizionara koji znaju koliko je važan ljudski kapital u izgradnji uspešnog biznisa i društva.

UNICEF će prvi put na ovogodišnjem 29. Kopaonik biznis forumu predstaviti mogućnost učlanjenja u Plavi klub, mrežu poslovnih lidera i eksperata koji svoj uspeh dele za dobrobit dece u Srbiji. Svi učesnici Foruma, koji se održava od 6. do 9.marta, dobiće ekskluzivnu pozivnicu za ovaj klub redovnih donatora čija je članarina dar za decu.

Deca su najveća vrednost svakog društva, međutim nemaju sva deca uslove koji su im neophodni da iskoriste svoje potencijale i izrastu u ostvarene pojedince. UNICEF je osnovao Plavi klub kako bi zajedno sa velikodušnim i uspešnim pojedincima ispunio svoju misiju i kroz sveobuhvatne programe u oblasti zdravlja i razvoja u ranom detinjstvu, obrazovanja, socijalne politike i dečijih prava, kreirao ravnopravne šanse za svako dete. Članstvo u Plavom klubu podrazumeva redovne mesečne donacije, a svaki član može odabrati model članstva koji odgovara viziji podrške koju želi da pruži.

„Samo zajedno možemo da stvorimo jednake šanse za svako dete i zato vas pozivam da aktivirate svoje članstvo u Plavom klubu UNICEF-a“, izjavio je Aleksandar Saša Đorđević.

Uspeh se najbolje nadograđuje kada se deli sa drugima, ideja je na kojoj je nastao Plavi klub koji okuplja uspešne i velikodušne ljude koji žele da podrže decu i mlade na putu odrastanja i koji će im, ličnim primerom, pomoći da se izbore sa izazovima i izrastu u ostvarene pojedince koji će podržati nove generacije dece.                              

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!