Finansijske usluge

Banca Intesa Mastercard® Platinum kreditna kartica - simbol prvoklasnog servisa

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo Grupe, je u saradnji sa dugogodišnjim partnerom kompanijom Mastercard obogatila svoj kartičarski portfolio Mastercard® Platinum kreditnom karticom, najekskluzivnijom platnom karticom na tržištu Srbije.

Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica obezbeđuje niz specijalnih pogodnosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa jer je kreirana na način da odgovori na najzahtevnije potrebe klijenata. Među njima se izdvajaju: usluga ličnog konsijerža koji je korisnicima kartice na raspolaganju 24 časa dnevno 7 dana u nedelji kao pomoć u rešavanju upita širokog opsega, flight delay pass za ulazak u VIP salone, pristup internetu širom sveta, odložena plaćanja do 24 rate bez kamate i posebni popusti i pogodnosti. Posebno smo samo za korisnike Banca Intesa Mastercard Platinum kreditne kartice, po prvi put omogućili da pored nabrojanih privilegija, odaberu i jedan od posebnih lokalnih benefita: FitPass članarinu za sve koji žele da se rekreiraju, ljubiteljima skijanja Skipass propusnicu za skijališta na Kopaoniku, kao i besplatan pristup Arena Cloud paketu TV kanala. 

„Kako bismo išli u korak sa potrebama i očekivanjima klijenata, kao dugogodišnji lider i banka koja postavlja standarde u poslovanju na tržištu Srbije, u saradnji sa Mastercard ponudili smo našim klijentima unapređene usluge i superiorne pogodnosti koje prate njihov moderan životni stil. Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica dizajnirana je tako da odgovori svim zahtevima klijenata kroz spektar prestižnih usluga, pružajući im u isto vreme jednostavnost, sigurnost i brzinu bezgotovinskog načina života“, izjavio je Darko Popović, član  Izvršnog odbora Banca Intesa.

„Sinonim za Mastercard su neprocenjiva iskustva i drago mi je što smo sa našim dugogodišnjim partnerom, Banca Intesa, korisnicima ponudili jedno prestižno i veoma praktično rešenje za bezgotovinska plaćanja kakva je Banca Intesa Mastercard Platinum kartica. Pored pristupa neprocenjivim iskustvima na platformi Priceless.com i brojnim pogodnostima vezanim za putovanja, korisnici ove kartice mogu da se oslone i na Apple Pay mobilna plaćanja, tako da na raspolaganju imaju multifunkcionalni proizvod koji na najbolji način spaja atraktivnost, praktičnost i sigurnost i prilagođava ga digitalnom dobu“, rekla je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard.

Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica namenjena je korisnicima koji često putuju jer im je na raspolaganju usluga konsijerža, pouzdanog tima profesionalaca uvek spremnih da brzo i efikasno pronađu rešenje za upite koji se odnose na svakodnevni život, slobodno vreme, razonodu i putovanja 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored toga, u slučaju kašnjenja leta duže od 1h, za korisnika kartice i dodatne tri osobe koje putuju sa korisnikom, na raspolaganju je pristup u preko 1100 VIP aerodromskih salona širom sveta. Uz Banca Intesa Mastercard Platinum kreditnu karticu klijenti imaju mogućnost neograničenog pristupa internetu na preko milion hotspot tačaka na svetu, kao i tokom odabranih avionskih letova za najviše četiri uređaja. U bilo kom slobodnom trenutku, u 30 gradova širom Srbije, svi korisnici kartice se mogu oprobati u 70 različitih sportskih disciplina uz FitPass članarina ili iskoristiti SkiPass propusnice u trajanju od po 3 dana vikenda, u periodu petak – nedelja, tokom pojedinačne skijaške sezone na skijalištu na Kopaoniku. Dodatno za sve ljubitelje sporta na raspolaganju je Arena Cloud - Gold paket  koji omogućava korišćenje Arena Sport kanala, kao i pristup velikom broju ostalih TV kanala i naslovima iz video kluba.

Dodatno, korisnike ove prestižne kartice do 30. juna 2022. godine očekuje i potpuno besplatno korišćenje dve inovativne digitalne usluge – PressReader, digitalnog kioska kroz koji korisnici imaju pristup mnogobrojnim prestižnim međunarodnim časopisima, i Digital Bodyguard, aplikaciji za sigurnosne informacije i upozorenja u realnom vremenu. Pored svega nabrojanog, tu su i odložena plaćanja, do 24 rate bez kamate, ali i posebni popusti i pogodnosti.

Sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od preko 15 odsto, Banca Intesa je lider na domaćem kartičarskom tržištu. Banka učestvuje sa 24,2 odsto u broju transakcija i sa 25,4 odsto u prometu platnim karticama u zemlji, odnosno sa 28,1 odsto u broju transakcija i sa 24,9 odsto u prometu platnim karticama u inostranstvu.

Banca Intesa ad Beograd, članica grupe Intesa Sanpaolo, je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,36 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od 6,1 milijardi evra, ukupnim depozitima klijenata od 4,4 milijarde evra i ukupnim plasmanima od 3,6 milijarde evra, Banca Intesa predvodi listu najuspešnijih banaka u Srbiji. Zahvaljujući jedinstvenom spoju digitalizacije poslovnih procesa i razvijene mreže od 154 ekspozitura širom Srbije, kao i stalnoj usmerenosti na potrebe građana i privrede, inovativnim proizvodima i usluzi najvišeg kvaliteta,

Mastercard je globalna tehnološka kompanija u oblasti platne industrije. Naša misija je da pomežemo i osnažimo inkluzivnu, digitalnu ekonomiju od koje korist imaju svi i svuda time što transakcije činimo sigurnim, jednostavnim, pametnim i pristupačnim. Kroz korišćenje sigurnih podataka i mreže, partnerstava i oslanjajući se na neprocenjive strasti, naše inovacije i rešenja pomažu pojedincima, finansijskim institucijama, vladama i poslovnim subjektima da ostvare svoj najveći potencijal. Naš koeficijent pristojnosti (DQ) je u osnovi naše poslovne kulture i svega što radimo unutar kompanije i izvan nje.  Sa vezama na preko 210 tržišta i teritorija, mi gradimo održivi svet u kome su neprocenjive mogućnosti svima dostupne.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!