Finansijske usluge

Belgrade Wealth Forum - 28. i 29. septembra

Drugi “Belgrade Wealth” Forum, koji će se održati 28 i 29.9.2017. godine, okupiće najveće svetske konsultantske kuće i «family office» u domenu upravljanja bogatstvom, investicionim konsaltingom, imigracionim pitanjima, poreskom optimizacijom kompanija i pojedinaca, strukturizacijom kompanija i formiranja kompanija u raznim jurisdikcijama.

Zašto je važno učestvovati na drugom Belgrade Wealth Forumu?

Učesnici konferencije su za svoje klijente izvršili direktno ulaganje ili portfolio ulaganje vredno više dvadeset milijardi evra, zastupajući više od 10 000 najbogatijih klijenata iz celog sveta, iz segmenta HNWI i UNHWI (bogatih i veoma bogatih pojedinaca) čija ukupna imovina je vredna više od stotinu milijardi evra.

Kome je namenjen drugi “Belgrade Wealth forum”?

“Belgrade Wealth forum” namenjen je pojedincima i kompanijama zainteresovanim za aktualne finansijske i poslovne trendove regionu i svetu, a posebno:

·         advokatskim kancelarijama koje se specijalizuju za praćenje inostranih investicija, bankarskih i finansijskih usluga, poreskog savetovanja i formiranja kompanija;

·         bankama zainteresovanim za otvaranje nerezidentnih računa bogatim pojedincima i njihovim kompanijama u segmentu privatnog bankarstva;

·         konsultantskim kompanijama koje pružaju kompleksne usluge inostranim fizičkim i pravnim licima na teritoriji Srbije i regiona;

·         bogatim pojedincima iz Srbije i regiona koji posluju u međunarodnim okvirima i koji koriste usluge inostranih uslužnih kompanija u svim pomenutim oblastima;

·         ekspertima za lokalne i međunarodne poreze;

·         ekspertima koji se bave problemima i procesima emigracije i

·         kompanijama iz Srbije i regiona koje traže potencijalne investitore za sopstvene projekte iz različitih oblasti.

Šta Republika Srbija i region dobijaju “Belgrade wealth forumom”?

Svaka zemlja u današnjem, modernom društvu usmerena je na strana ulaganja i investicije koje će osnažiti njenu privredu i industriju ili koje će, direktnim investiranjem, ojačati njenu ekonomiju. Republika Srbija i grad Beograd, ovim forumom otvaraju nove teme investiranje i ulaganja, kao i mogućnosti razvoja privrede, turizma i poslovnog povezivanja sa značajnim firmama i kompanijama iz sveta. Strane investicije posebno su važne za zemlje Balkana, jer su njihove ekonomije bile oslabljene ratovima, sankcijama i raspadom velikih zajedničkih konglomerata i kompanija.

“Belgrade Wealth Forum” otvara i mogućnost organizacije poslovne infrastrukture i platforme za dalji nastup i prodor na tržišta Evropske unije (EU) i Rusije, zahvaljujući statusu Srbije kao budućeg punopravnog člana EU.

Svakako treba spomenuti i mogućnost ulaganja u instrumente finansijskih berzi u Srbiji i regionu ostvarivanjem ekstra dohodaka na bazi uvećanih kamatnih stopa na domaće obveznice, depozite i druge finansijske i bankarske instrumente.

Detaljnije informacije pogledajte na: www.belgradewealthforum.com 

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!